• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Emily Burghelea, despre schimbarea radicală de look: "Andrei, când m-a văzut, a zis, Doamne Dumnezeule, tu ești, iubire?!"

Emily Burghelea, despre schimbarea radicală de look: "Andrei, când m-a văzut, a zis, Doamne Dumnezeule, tu ești, iubire?!"

Emily Burghelea a venit la Vorbește lumea zâmbitoare, recuperată după problemele mari pe care le-a avut în această vară și cu un look nou.

Gallery

​Tânăra și-a închis mult culoarea părului și a povestit:

Cum a reacțioant Andrei când m-a văzut puțin mai brunetă, eu fiind blondă toata viața?! Și mie îmi place foarte mult. Râdeam cu fetele de la machiaj, acum sunt puțin pariziană, până acum eram mai pe America, mai blonduță așa, country style. Acum sunt mai pe Paris, cu breton.


Andrei, când m-a văzut, a zis, Doamne Dumnezeule, tu ești, iubire?! Da, îi place, i-a plăcut foarte mult. Copiii m-au recunoscut, asta e un lucru foarte bun...

Bruneta Emily de data aceasta a primit multe complimente și Lili Sandu chiar i-a spus:

Să știi că își stă mai bine așa

VEZI VIDEO ATAȘAT

​Emily Burghelea a avut nevoie de mai multe operații după ce a fost la un pas să își piardă viața în Mauritius. A fost implicată într-un accident îngrozitor și s-a întors în țară cu fața aproape desfigurată. Vedeta a trăit șocul vieții ei, s-a întors acasă cu fața tumefiată și s-a ales cu mai multe răni, fracturi faciale și vânătăi. După ce s-a întors în țară, a trecut și prin intervenții chirurgicale seriose pe care declară la Vorbește lumea că e fericită că le-a făcut în România. 

VEZI VIDEO ATAȘAT 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni