• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • "Nu ne mai iubim! De ce stăm într-o relație?" Ce spune psihologul: "Sunt foarte mulți care ajung să fie colegi de apartament"

"Nu ne mai iubim! De ce stăm într-o relație?" Ce spune psihologul: "Sunt foarte mulți care ajung să fie colegi de apartament"

La Vorbește lumea, psihologul a discutat despre o temă cât se poate de spinoasă, dar și de actualitate.

Mai precis, e vorba de relațiile în care partenerii ajung să stea deși nu se mai iubesc și, de multe ori, nici măcar nu se mai suportă. Psiholoigul povestește:

De multe ori când suntem mânați de romantism, proiectăm pe Gigel sau Maricica ca pe un pom de Crăciun și, în timp, vedem că ni s-au înșelat așteptările. Sunt foarte multe situații unde mulți oameni ajung colegi de apartament. Colegi de apartament nu e chiar rău, colegul nu ți-a înșelat așteptările, dar nu ți-ai construit iluzii. dar relațiile trebuie să evolueze.

VEZI VIDEO ATAȘAT 

​Cristina Trepcea este la bază inginer, dar nu a profesat niciodată, a lucrat ca jurnalist și, de ani buni, găsește soluții pentru impasul în care ajung multe persoane. A studiat psihologia și profesează în domeniu de peste 20 de ani. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni