Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima săptămână a lui septembrie

Intrarea lunii noi în zodia Fecioarei aduce cu sine un val de efort și responsabilitate.

Suntem îndemnați să muncim și să nu evităm dificultățile, ci să le înfruntăm cu mult curaj. Fecioara aduce efort și responsabilitate. Ideea e să nu fugim din calea responsabilități, a efortului, pentru că merită.

Este o săptămână complicată și foarte bogată în evenimente.  

Pe data de 7 septembrie soarele va face o poziție cu planeta Saturn, ceea ce înseamnă că în momentul în care vrei să treci munții trebuie să faci și anumite sacrificii. Adică nu se poate să ai o priveliște foarte bună în viață, dacă dacă nu ți-ai asumat și să faci niște eforturi. 

Axa Fecioară-Peștii poate aduce panică. Odată cu revenirea lui Pluton în Capricorn, se formează un triunghi astral deosebit de puternic, numai cu planetele îndepărtate din sistemul nostru solar. Uranus - Neptun – Pluton. Sunt planete transgenerationale, dar se creează o energie cosmică ce ne ajută. Pentru cei care și-au propus săptămâna aceasta să mute munții din loc, au toate șansele să facă asta. 

​Vedeți în VIDEO atașat ce spune Cristina Demetrescu în legptură cu fiecare zodie în parte

De exemplu, despe Lei spune că pot să fie trădați! Vedeți ce semn zodiacal are de plătit polițe karmice, mai ales în dragoste 

FOTO: CAPTUR PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni