• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Silviu Țolu a emoționat-o aprope până la lacrimi pe Lili Sandu! Ce surpriză i-a făcut în platoul emisunii: "Aaaa, nici de data asta! Am uitat!"

Silviu Țolu a emoționat-o aprope până la lacrimi pe Lili Sandu! Ce surpriză i-a făcut în platoul emisunii: "Aaaa, nici de data asta! Am uitat!"

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Gallery

Cei doi s-au cunoscut la Istanbul, în urmă cu nouă ani, iar pe 28 august este aniversarea lor. Chiar în timpul emisiunii, Silviu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză lui Lili, i-a adus alături de băiețelul lor un buchet uriaș de flori și i-a spus "la mulți ani."

Vezi video atașat 

Lili Sandu: "Aaaa, nici de data asta...Și data trecută am uitat, și de data asta...Mă scuzați, mami muncește foarte mult, azi e aniversarea noastră de când suntem într-o relație...

Deși între ei e o diferență de vârstă de 11 ani, deși au avut și multe hopuri, sunt unul dintre cuplurile stabile din showbiz: 

Lili Sandu: Să nu vă imaginați că totul a fost lapte și miere, normal că am avut și momentele noastre mai puțin bune, ne-am despărțit în capul nostru de multe ori fiecare, dar important e că facem echipă bună!

Silviu Țolu: Noi ne completăm foarte bine. E roca mea, e stânca mea, e ce vrei tu...

Pe 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiat care a primit numele Thomas Jay, botezat în noiembrie 2020.

Pentru okmagazine.ro, Lili a povestit:

”Eram la micul-dejun și când s-a întors și i-am văzut ochii ăia am zis „Doamneee!“. Am avut o senzație foarte ciudată. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine. Am fost dată pe spate fix ca-n filmele alea romantice. În gândul meu mi-am zis: „El e tatăl copiilor mei“. Dar asta mi-am zis așa, în glumă. A durat cam două luni până să începem o relație. Inițial totul era în friend zone, pentru că auzisem câți ani are. Îmi doream să-i trimit mesaj și apoi aruncam telefonul zicându-mi: „Lasă-l în pace, e un copil, ești nebună la cap? Ce-o să zică lumea?“. Am ținut legătura, făceam tot felul de glume, ne povesteam diverse. Apoi ne-am întâlnit întâmplător într-o seară la Control. Eu venisem cu un prieten și el venise cu două fete. Ne-am uitat unul la altul și am hotărât să ne dăm date. Mi-am zis: „Gata, nu mă mai interesează ce zice lumea, it’s my life…“”

Foto: Pro Tv/ Instagram 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni