• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Un specialist în organizare, dar și în dezorganizare cronica, ne dă sfaturi pentru organizarea hainelor din dulap

Un specialist în organizare, dar și în dezorganizare cronica, ne dă sfaturi pentru organizarea hainelor din dulap

Doina Gârbă, specialist în organizarea și simplificarea casei, dar și în "dezorganizare cronică", așa cum declară amuzată, vrea să ajute și alți oameni să-și schimbe viețile prin transformarea caselor și rutinelor lor.

Într-o ediție Best Of Vorbește lumea, Doina arată cum ne putem organiza hainele în așa fel încât să ne fie simplu, dar să ne facă și viața mai ușoară. Deși sunt foarte populare tehnicile promovate de Marie Kondo, dar din punctul de vedere al Doinei "cel mai bine împăturim hainele cum am învățat acasă, la mama." Ceea ce e insă important e să ținem cont de spațiul pe care îl avem la dispoziție pentru depozitarea hainelor, spațiu care e diferit de cel de la părinți. 

În video atașat, aflați metode cât se poate de simple pentru organizarea blugilor, curelelor, cămășilor și a altor obiecte vestimentare.

Doina este certificată că Specialist în Dezorganizare Cronică în cadrul ICD (Institute for Challenging Disorganization), institut în cadrul căruia a obținut abilități și cunoștințe în a ajuta oamenii să se adapteze și să se organizeze în perioade de tranziții importante din viața lor și oamenii care se confruntă în general cu dezorganizarea.

​În plus, este certificată de un al doilea institut, IAPO (Internațional Association of Professional Organizers) ca și Consultant în Organizare.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni