Ramona Păun, povești despre căsătoria extrem de frumoasă la New York

Ramona Păun și iubitul ei, Cosmin Mihaiță, s-au căsătorit în orașul visurilor lor, New York.

Gallery

​La Vorbește lumea, prezentatoarea Știrilor Pro TV din Sport a venit și a povestit despre experiență:

Cererea în căsătorie s-a întâmplat în Bruges. Am vrut să facem niște poze, dar nu mai aveam baterie niciunul. Am văzut în zare un aparat cu un trepied, l-am rugat pe fotograf să ne facă și nouă o poză și să ne-o trimită. Era un român din Cluj, ne-a făcut o ședință gratuită. (...) A fost un noroc că am făcut în New York nunra, pentru că noi ne-am dorit, așa cum știți deja, am vrut să facem evenimentul undeva în străinătate. Nu am îndrăznit să ne gândim la New York, iubim New York-ul, nici nu am luat în calcul, deși New York-ul e orașul nostru preferat, dar nu am reușit, culmea, în Europa, pentru că trebuie să ai rezidență. Înainte de pandemie se putea. Acum se poate în Grecia, dar după ce am aflat de Grecia, am aflat la câteva zile că se poate în New York.(...) Am fost acolo cu nașii nostri - Tudor Mihăiță, vărul lui Cosmin,prietena mea cea mai bună, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cosmin, și niște prieteni care locuiesc deja acolo. Am făcut un call acasă și familia ne-a văzut în timp real, măcar așa.

Ca mireasă, Raluca a fost superbă într-o rochie albă, cu trenă. Vedeta Pro TV a avut parte de o surpriză uriașa când a ajuns în Times Square. Pe ecranele gigantice a fost proiectată o imagine cu ea și soțul sau, dintr-o vacanță anterioară la New York.

​Ramona Păun și Cosmin Mihăiță formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost nevoiți să își amâne nunta din cauza pandemiei.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni