• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum se împart vedetele între carieră și copii! Ce spun Adela Popescu și Alina Ceușan

Cum se împart vedetele între carieră și copii! Ce spun Adela Popescu și Alina Ceușan

La Vorbește lumea, vedetele au...dat din casă. La propriu, pentru că au povestit despre modul în care îmbină cariera cu familia.

Gallery

​Cu puțin timp înainte să nască, Alina Ceușan a mărturisit:

Avem un calendar foarte, foarte bine organizat, ce nu este în calendar nu se întâmplă, încerc să îmi împart timpul în mod egal între familie, business, timpul meu petrecut 1 la 1 cu Rock și asta o să continue și după venirea pe lume a surioarei lui în august.Și când sunt cu Rock sau cu familia, prefer să nu stau pe telefon, să folosesc acest mod avion, cum se spune, și atunci mă concentrez pe ei. Îți spun sincer, îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi plac toate proiectele, fac ușor ce fac și am energia necesară și sunt genul de persoană care poate să fie implicată în mai multe proiecte.

Gallery

Și Adela Popescu și-a deschis sufletul în legătură cu acest aspect:

Când am simțit că lipsesc prea mult, am zis că e suficient și că sunt ani care nu se mai întorc și vreau să fiu prezentă, asta nu înseamnă că nu sunt prezentă aici sau la lucruri care pe mine mă fac să fiu în pace, aceea despre care vorbeam. Pentru că eu eram... Cred că oboseala contribuie foarte mult în a nu fi prezent în locul în care ești, în relația în care ești. Pe mine mă ajută foarte mult programul de somn, care mi s-a reglat și el de un timp. Și mi se pare normal să recuperez orele de nesomn printr-un somn la prânz, adică fiecare trebuie să știe cumva ce îl face să se regerenere.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni