Vedetele, despre perioada clasei a IX-a! Ce povești inedite au la Vorbește lumea

La Vorbește lumea, vedetele și-au amintit de prima clasă de liceu, cea în care li s-a schimbat, din multe puncte de vedere, viața, odată cu începerea unui nou ciclu școlar.

Gallery

​Marian Olteanu, David din Clanul, a povestit:

În clasa a IX-a, proaspăt boboci, țin minte că îmi făceam părul cu fixativ așa, era o nebunie. Cam asta ar fi prima amintire de clasa a IX-a. În perioada aia încă făceam fotbal.

​Și CRBL are amintiri speciale din acea perioadă:

Într-un liceu CFR, numai cu băieți în clasă, ce să ceri, eram un nemernic care încerca viața din punct de vedere al anturajului și am terminat și a X-a și a XI-a și a XII-a, deci se pare că am început liceul cu bine.

Gallery

​Și Cristina Bâtlan a povestit:


În clasa a IX-a știu că mi-am scurtat cu zece centimetri sarafanul, că bentița cădea foarte ușor de pe cap, că aveam haine cu Metallica, jampiere galbene și bocanci, hainele mele erau foarte rock, eram rockeriță.

Gallery

​Pe data de 12 iulie, emisiunea Vorbeşte lumea a împlinit astăzi nouă ani de la lansare. S-a pregătit o ediţie specială pentru aniversare, cu multă bucurie și multe urări. De aproape doi ani, Vorbeşte lumea este prezentată de un trio de excepție, Andrei Lăcătuş (Shurubel), Lili Sandu şi Bogdan Ciudoiu.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni