• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Costin Ștucan: "Cred că încă vreo zece ani de acum încolo cam atât putem să cerem, calificare în optimi"

Costin Ștucan: "Cred că încă vreo zece ani de acum încolo cam atât putem să cerem, calificare în optimi"

În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și Răzvan Raț.

​La Vorbește lumea, unul dintre aceștia, mai precis Costin Ștucan, a vorbit în trecut despre victoria României în fața Ucrainei, iar acum a discutat despre finala Spania-Anglia din 14 iulie. Din punctul acestuia de vedere, Anglia are cele mai mari șanse de câștig. Deși a pornit mai stângaci în campionat, spune că Marea Britanie are o promisiune de onorat sieși, în condițiile în care sunt zeci de ani în spate de când nu a mai câștigat un campionat.

Legat de șansele de viitor ale României, Costin Ștucan e destul de categoric:

Costin Ștucan, prezentator studio UEFA EURO 2024: Sincer, da, cam atât puteam să cerem și patru ani, și doi, cred că încă vreo zece ani de acum încolo cam atât putem să cerem, calificare în optimi. La ce bază e în România pentru sportul ăsta, băieții au superperformat. Într-o țară în care patronii de club fac schimbări, patronii de club nu își plătesc jucătorii, patronii de club nu investesc în copii și juniori, patronii de club nu fac mare lucru, cu mici excepții, nu ai cum să ceri să joci finală sau semnifinală de campioniat. Nu ai niciun drept. Hai că am oftat destul.

Mai în glumă, mai în serios, în trecut, tot la Vorbește lumea, când încă România nu se calificase în optimi, Costin Ștucan ​afirma:

Costin Ștucan: Nu câștigă România EURO 2024 că are Ianis Hagi nuntă în ziua aceea. (...) Adică face o țară întreagă nunta...

Legat de noua generație din fotbal, spunea:

Costin Ștucan: Lui Iordănescu i-a ieșit asta cu Generația de Suflet! Nu facem comparație cu Generația de Aur, ca să nu creăm o animozitate, o numim Generația de Suflet! Și mi se pare genial! 

FOTO: VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni