• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Andra, așa cum o cunoașteți mai puțin! Ce a răspuns la întrebarea "cum ești tu în timpul tău liber, ce faci?"

Andra, așa cum o cunoașteți mai puțin! Ce a răspuns la întrebarea "cum ești tu în timpul tău liber, ce faci?"

Andra a lansat pe 28 iunie o piesă nouă, cu mult suflet, și a interpretat-o și la Vorbește lumea.

Gallery

Melodia „Mă întorc acasă” a ajuns imediat la inima românilor, care i-au scris zeci de mesaje de apreciere pe pagina de socializare, dar și pe YouTube.

O puteți asculta  în VIDEO atașat acestui material

După o intrepretare de excepție, Andra a povestit la Vorbește lumea: 

Gătesc foarte mult! Și mănânc...Și fonfleuri, mă uit pe rețete, le reinterpretez. Am o limbă geografică, am mai multe papile gustative și îmi place să gătesc. (...) Eu țip la copii, Cătălin e mai diplomat. 

Recent, Andra a povestit pe rețelele de socializare despre concertele pe care le va susține în perioada următoare. Artista se află acum într-un turneu prin țară și va ajunge în multe sate și comune, iar accesul la spectacol e liber:

„Suntem gata de drum.Vă așteptăm cu drag! ”, a spus Andra într-un anunț despre concertele ei viitoare. Cântăreața va cânta la Piatra-Neamț, pe 29 iunie, la Curtea Domnească, în cadrul Piatra Fest 2024, iar pe 30 iunie ajunge în comuna Băcia, județul Hunedoara, la festivalul de tradiții si obiceiuri „Nedeia Băciană”. Pe 6 iulie, Andra va cânta la Ciumbrud, Aiud, la cea de-a XXI-a ediție a festivalului „Ziua Rozelor”, pe 7 iulie se va întâlni cu publicul din Luncavița, Tulcea, la „Sărbătoarea Teilor”, iar pe 13 iulie își așteaptă admiratorii la Brașov, în parcarea Mall Coresi, la Summer Party-ul Coresi.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea