Răzvan Raț, despre meciul România - Olanda: "Ne bazăm pe forța grupului"

Răzvan Raț, despre meciul România - Olanda: "Ne bazăm pe forța grupului"

La Vorbește lumea, Răzvan Raț a povestit despre performațele românilor de la EURO2024, dar și despre șansele pe care le are în viitor.

Astfel, legat de meciul România - Olanda, de pe 2 iulie, a afirmat: 
Vorbim de meciul din 2008. Da, Olanda era bau-bau. (...) Tot timpul, România, dacă a făcut ceva, a făcut pe forța grupului. Nu mai avem jucători cum au fost Hagi, Petrescu, Popescu, oameni care să facă diferența. Și atunci era forța grupului, dar cred că după '98-2000 ne bazăm pe forța grupului. O să fie un meci foarte greu, este o echipă de speriat, sincer. A, că noi avem entuziasm. că vedem că și alte echipe mai jos cotate au... Olanda nu a fost de speriat la Euro2024 până acum. (...) Cred că susținerea are efect cu tot ceea ce s-a întâmplat până acum. Nu m-am așteptat, siner să fiu, la această emulație, se pierduse acea încredere. Suntem în optimi și datorită susținerii.

​​În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și Răzvan Raț. Puteți vedea meciurile EURO 2024 pe PRO TV și pe VOYO. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea