• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Campania “Zile de confort dermatologic” oferă proprietarilor de câini ocazia de a beneficia de consultații dermatologice gratuite în cabinetele veterinare partenere

Campania “Zile de confort dermatologic” oferă proprietarilor de câini ocazia de a beneficia de consultații dermatologice gratuite în cabinetele veterinare partenere

Campania “Zile de confort dermatologic” oferă proprietarilor de câini ocazia de a le verifica starea de sănătate dermatologică în cabinetele veterinare partenere.

În luna iulie, campania “Zile de confort dermatologic”, susținută de ALTIUS și Zoetis, oferă proprietarilor de câini ocazia de a verifica starea de sănătate dermatologică a prietenilor lor necuvântători în cabinetele veterinare partenere.Această inițiativă vine în sprijinul sănătății câinilor, permițându-le proprietarilor să identifice și să trateze la timp eventualele afecțiuni dermatologice ale animalelor de companie.


Pentru a afla datele exacte în care se desfășoară această campanie în cabinetele veterinare partenere, vă invităm să accesați site-ul confortcanin.ro.

La Vorbește lumea, Dr. Ana Maria Boncea a povestit despre modul în care putem să ne ajutăm prietenii necuvântători și a dat o mulțime de informații utile:


"Câinele tău face otită? Otita este un semn de alergie în peste 60 la sută dintre cazuri. Este foarte important să corelăm toate semnele. Linsul labelor este unul dintre semnele principale cu care eu mă întâlnesc în sala de consulțații. Nu, câinele nu trebuie să se lingă pe labe.(...) Vizita la medicul veterinar e obligatorie, nu punem acasă diagnostic."


Vedeți în VIDEO atașat și află mai multe despre asta

Dr. Ana Maria Boncea este Specialist European în Dermatologie Veterinară și Președinte al Societății Române de Dermatologie Veterinară.

Vedeți în VIDEO atașat 

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni