• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Care sunt șansele să ieșim victorioși din meciul cu Olanda și cât au câștigat financiar jucătorii până acum: "Există și recompese financiare"

Care sunt șansele să ieșim victorioși din meciul cu Olanda și cât au câștigat financiar jucătorii până acum: "Există și recompese financiare"

Andrei Grecu, comentator EURO 2024, a venit la Vorbește lumea și a discutat despre meciul care ne-a calificat în optimi la EURO 2024, dar și despre posibilitățile pe care le avem mai departe.

​Relaxat și fericit pentru calificare, a povestit:


Andrei Grecu: A fost un meci pe care l-au început într-un anotimp, l-au terminat în altul. Ce au reușit e istoric, noi nu am mai ieșit dintr-o grupă de 24 de ani, sunt mulți, inclusv jucători, care nu erau născuți atunci. 

Andrei Grecu: E numărul 7 în lume Olanda, nu știu ce să zic. (...)E clar că e o ambiție mai mare. Eu mi-aș fi dorit mai mult Olanda, dacă te bate Slovenia și pleci acasă, nu prea e OK. Noi am făcut mai mult când am plecat cu șansa a doua. O să fie un stadion în tribune ori în galben, ori în portocaliu.

Andrei Grecu: Am comantat cel mai prost meci al Olandei, a jucat cu Franța. (...) Șansele României? Au șanse să treacă de acest meci. Dacă trecem, avem meci mai ușor apoi și putem să ne gândim la semifinale. (...) Oficial, ei și-au făcut treaba, de acum e bonus (...) Există și recompense financiare, primești bani la fiecare punct câștigat, la fiecare meci, dar nu e vorba de bani. Cred că acum au depășit zece milioane de Euro, sper să nu mă înșel.

VEZI VIDEO ATAȘAT

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ SPORT.RO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni