• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Carmen Barcan, alături de o vedetă căreia i-a schimbat viața după ce a ajutat-o să slăbească! Ce secrete de menținere a greutății ne dă

Carmen Barcan, alături de o vedetă căreia i-a schimbat viața după ce a ajutat-o să slăbească! Ce secrete de menținere a greutății ne dă

Carmen Barcan are o carieră de specialist în terapii de slabit, remodelare corporală și tratamente faciale și e apreciată și recunoscută la nivel național.

La Vorbește lumea, a povestit:

Când vă faceți un plan de slăbire, faceți-vă și un plan de menținere, pe termen lung. Nu intrați într-un program de slăbire dacă nu vă faceți și un plan de menținere. (...) Trebuie făcut un program alimentar, mese organizate, accent pe legume și fructe și hidratare; odihna are un rol important, când dormi suficient, nu îți mai e atât de foame; și e important să faci mișcare. (...) Menținerea este foarte ușoară atunci când te uiți în oglindă și îți place de tine, atunci când ești mulțumită cu viața ta.

​La Vorbește lumea, Carmen Barcan a venit alături de Diana Ramadan, artistă cunoscută sub numele de Rawanne, căreia i-a schimbat viața după ce a lucrat alături de Carmen Barcan:

"Aveam 80 și ceva de kilograme, la un metru 60 și ceva. Nu mă simțeam bine. Sunt tot felul de campanii, simte-te bine în pielea ta, e o minciună, nu e adevărat, eram grasă, nu mă simțeam bine. Nici din punctul de vedere al sănătății, nu îmi găseam haine...În procesul de slăbire am dat jos 22 de kilograme în șase luni. Mă mențin, nu e un proces, e un mod de viață. (...) Mi s-au deschis multe uși după, de exemplu cânt în Brahrain, ceea ce nu credeam. "

Persoanele ajutate să slăbească de către Carmen Barcan sunt nenumărate. Astfel, Cornelia Rednic a slăbit 10 kilograme. Busu a dat jos 24 de kilograme, Greta Dan, regizor de platou La Măruță, 30 de kilograme, Andreea Marin, 20 de kilograme, Francisca, 20 de kilograme, Nea Vasile 8 kilograme, Raluca Diță, soția lui Costi Diță. 20 de kilograme, Laura Lezis, corespondent La Măruță,  23 de kilograme. 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni