• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Costin Ștucan, după ce a făcut pronosticul corect în meciul România-Ucraina, vorbește despre șansele pe care le are România

Costin Ștucan, după ce a făcut pronosticul corect în meciul România-Ucraina, vorbește despre șansele pe care le are România

Pe tot parcursul turneului final din Germania, la PRO TV vor avea loc emisiuni speciale care le vor aduce celor de acasă cele mai tari informații, ultimele vești despre echipele participante, dar și comentarii pertinente cu unii dintre cei mai importanți specialiști din domeniu.

În platoul Studioului UEFA EURO 2024 sunt Costin Ștucan și Cătălin Oprișan, Ciprian Marica și Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu și se va alătura și Răzvan Raț.

​La Vorbește lumea, unul dintre aceștia, mai precis Costin Ștucan, a vorbit despre victoria României în fața Ucrainei, dar a povestit și despre colegii de la Studio UEFA EURO 2024:


Costin Ștucan: Mă uitam la Marica ieri, nu am fost cei mai buni prieteni , poate că nu o să fim nici de acum încolo, deși lucrurile s-au reglat între noi, și mă uitam ieri la el, eram într-o sală de ședințe de la PRO TV și era imnul, noi eram toți cu micii, un televizor în fața noastră, când mă uit în stânga, Marica s-a ridicat și cânta. Nu îl filma nimeni.

Pentru că el a făcut un pronostic corect legat de meciul cu Ucraina, înainte ca acesta să se joace, acum mulți îi cer lui Costin Ștucan să facă alte presupuneri, dar acesta refuză. Totuși, la Vorbește lumea, acesta a declarat:


Costin Ștucan: Problema e că Belgia a pierdut ieri. Dar cum am zis că se califică în semifinale România...Nu, nu mai zic nimic. Eu zic că ne calificăm în semifinale, înțelegeți voi ce credeți voi din asta. (...) Sincer, cea mai bună versiune a Belgiei a trecut de câțiva ani. (...) Nu dăm pronosticuri ca să nu parieze lumea, dar Drăgușin va fi unul dintre cei mai buni fundași centrali din fotbalul modial, în doi, trei ani.


Costin Ștucan: Nu câștigă România EURO 2024 că are Ianis Hagi nuntă în ziua aceea. (...) Adică face o țară întreagă nunta...

Costin Ștucan: Lui Iordănescu i-a ieșit asta cu Generația de Suflet! Nu facem comparație cu Generația de Aur, ca să nu creăm o animozitate, o numim Generația de Suflet! Și mi se pare genial! 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni