• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Zanni, mărturisiri despre Survivor All Stars și despre colegi, după câștigarea competiției

Zanni, mărturisiri despre Survivor All Stars și despre colegi, după câștigarea competiției

Zanidache s-a întors din Republica Domnicană victorios, iar acum vorbește deschis despre toată experiența competiției.

Gallery

La Vorbește lumea, Zanidache a mărturisit:

Zanni: Și eu am venit cu iubire acasă unde se poate! (...) Te afectează într-o oarecare măsură când alții nu sunt cu tine, dar asta nu m-a făcut în niciun caz să deraiez. Sau să îmi schimb drumul! M-a făcut să fiu mai convingător. Nu are cum, când drumul tău este cert și nu umbli pe poteci, nu are cum lumea să nu înțeleagă ce spui. Doar dacă umbli pe poteci și încerci să îi cojnvingi pe ceilalți că ești pe un drum adevărat. Când mă aflam pe drumul cel bun, îmi era ușor să le demonstrez oamenilor că asta e autostrada. Lumea nu mă crede, vine și vede că e autostradă, dau Share Location și se vede că sunt pe autostradă.

​Legat de colegi, Zanni a fost la fel de sincer: 

Zanni: Nu am fost domne' cu cei mai buni. Dar au fost cei mai ambițioși. Din punct de vedere al ambiției, a fost o luptă crâncenă, a fost o competiție foarte mare. Poate au fost cei mai buni pe ceartă, poate au fost cei mai amțițioși, poate au fost caractere puternice, deși și aici am de obiectat, dar nu sunt aici să obiectez calitățile celorlalți.

Zanidache a povestit cu sinceritate și că el a văzut victoria drept unică opțiune pentru a se simți împlinit legat de competiție:

Zanni: Dacă nu câștigam, eu nu mai vorbeam despre Survivor niciodată! Dacă nu câștigam, tot efortul de acum patru ani de zile, tot ce am proiectat eu pe viitor, să câștig Survivor-ul acela și All Stars-ul, degeaba.

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni