Duminică, de la ora 10:00, Vorbește Lumea că se lasă cu stare de bine, la PRO TV!

Duminică, de la ora 10:00, Vorbește Lumea că se lasă cu stare de bine, la PRO TV!

”Bună dimineața și în weekend”, un mesaj așteptat de către toți cei de acasă care își încep diminețile, de luni până vineri, cu Lili, Shuru și Bogdan! Începând de duminica aceasta, cei trei iubiți prezentatori le dau întâlnire celor de acasă, de la ora 10:00 pentru trei ore de voie bună, la PRO TV și pe VOYO!

Pentru prima ediție de duminică, cei trei au pregătit surprize de neratat pentru telespectatori și garantează că se lasă cu glume, entuziasm și stare de bine, alături de super invitați.

Printre cei prezenți în platou, se vor afla în premieră, TJ Miles și Francisca. Fostul Faimos de la Survivor All Stars va povesti despre cum a luat decizia de a o cere pe frumoasa artistă chiar în cadrul emisiunii, folosindu-se de punga lui de orez, dar și despre cum a făcut a doua cerere, cu un inel de logodnă. De asemenea, Francisca va împărtăși cu cei de acasă cum l-a cunoscut pe TJ în urmă cu doi ani, chiar pe platoul emisiunii Vorbește Lumea, dar și ce sentimente o încearcă acum, după acest pas important din viața ei.

Tot o premieră va marca și Shurubel, care le va găti colegilor săi pentru prima dată. Rețeta aleasă va fi una surprinzătoare... vită a la Crângași! Ce ingrediente surpriză va adăuga acesta, dar și cum îi va ieși preparatul, vedem duminică!

Odată cu începutul edițiilor de weekend, o nouă rubrică va apărea în emisiune! În fiecare săptămână, Ionuț Bodonea le va aduce celor de acasă recomandări de filme! De această dată, el va aduce o serie de propuneri pentru copilul din noi!

Toate acestea... și multe altele, duminică, de la ora 10:00! Nu ratați, începând cu 2 iunie, în fiecare duminică, la PRO TV și pe VOYO, ediții în care distracția este la cote înalte, Vorbește lumea de duminică!  

Sursă foto: arhiva PRO TV

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni