• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2023: Semifinala. Raluca Radu a umplut scena cu vocea ei senzuală: ”Ai fost senzațională... sălbăticie, nebunie!”

Vocea României 2023: Semifinala. Raluca Radu a umplut scena cu vocea ei senzuală: ”Ai fost senzațională... sălbăticie, nebunie!”

În semifinala live Vocea României 2023, Raluca Radu - de la echipa Tudor Chirilă - a avut o interpretare plină de emoție a piesei ”Walking in the Sand”.

Gallery

Antrenorii s-au întrecut în comentarii pozitive.

Tudor Chirilă: ”Ești genul de concurent care face slalom undeva prin Alpi, asumându-și riscuri. Mă bucur că am lucrat cu un om serios și organizat ca tine. Felicitări!”.
Irina Rimes: ”Am un singur regrețel. Că aici se formează familii. Și suntem patru familii și nu prea interacționăm între noi. Mie mi-ar plăcea să interacționez și cu concurenții din celelalte familii. Ești o femeie pe care mi-am dorit-o în echipa mea”.
Horia Brenciu: ”Raluca, ai fost senzațională, ai o voce sănătoasă și parcă acum ai fost și mai adevărată decât data trecută. Rolul de femeie cochetă îți stă foarte bine. Abia aștept finala în costum de baie!”
Theo Rose: ”Ești foarte sexy și în voce și în interpretare. Cred că ai nimerit pe mâinile omului potrivit. Cred că te descoperi frumos aici, la Vocea României”
Smiley: ”Sălbăticie, nebunie! Eu nu știu piesa asta decât de pe TikTok. E o piesă foarte tare. Foarte bine ți-a stat. Inclusiv portjartierul ăla”.

Dacă vrei să o vezi în finala Vocea României 2023, voteaz-o AICI.

În primul Live, de 1 decembrie, Raluca Radu a cântat dumnezeiește o doină, ridicând sala în picioare. 

Raluca Radu are 26 ani și provine din Vaslui. Aceasta a venit în București să își facă un nume și e mândră că e moldoveancă. Tânăra provine dintr-o familie extrem de numeroasă, având peste 200 de veri de gradul I și II.

La audițiile pe nevăzute, Irina Rimes și Tudor Chirilă au apăsat butonul roșu din primele secunde ale piesei. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni