• Emisiuni
  • Vocea României
  • Mioara Tânjală vs. Sara Cucu, battle-ul de la Vocea care a dezamăgit-o pe Irina Rimes: „A fost prima oară când ați cântat prost piesa asta și nu înțeleg de ce”

Mioara Tânjală vs. Sara Cucu, battle-ul de la Vocea care a dezamăgit-o pe Irina Rimes: „A fost prima oară când ați cântat prost piesa asta și nu înțeleg de ce”

„La ele o să fie un pic de duel”, a spus Irina Rimes atunci când le-a chemat în față pe Mioara Tânjală și Sara Cucu. Cele două concurente au primit de la antrenorea lor piesa „This Is Why” a trupei Paramore.

Gallery

​„Piesa este incendiară. Nu am știut piesa, dar nu a fost nicio problemă pentru că am învățat-o”, a spus Mioara la repetiții.

Interpretarea celor două concurente a stârnit o nouă polemică printre antrenori. Unii dintre ei au considerat neinspirată alegerea muzicală a Irina Rimes.

Smiley: „A fost dinamic, cu scăpări multe. Nu știu piesa. Mie nu mi-a plăcut piesa. Ele sunt frumoase, talentate”;

Horia Brenciu: „Smiley are un sentiment foarte normal. Trebuie să mă aliez lui și să-i spun că nici mie nu mi-a plăcut piesa. Când mănânci ceva foarte acru și aștepți într-adevăr să se termine... Irina, e prima dată când simt chestia asta și iartă-mă că ți-o spun atât de direct”;

Tudor Chirilă: „Când dăm de o muzică un pic închisă, cum a fost muzica asta, facem ca toate alea. Ni se pare că e ceva neobișnuit, ceva rău. Nu e rău, dar e altă muzică. Și mie mi se pare interesant că Irina și-a asumat și rolul ăsta la Vocea României... să vină să se reprezinte pe ea și alegerile ei muzicale și mie mi se pare că momentul ăsta al Irinei are și o componentă educațională, mai află lumea de acasă că există și altă muzică pe Pământ decât Do La Sol Fa și nu e foarte rău. Irina, felicitări!”;

„Acum sunt sigur că cel mai căutat cuvânt pe Google este Paramore de către cei de acasă”, a glumit Bartoș.

Irina Rimes: „Fetelor le-a plăcut piesa. Dacă nu-ți place piesa este din două motive. O dată pentru că gusturile sunt diferite și muzica este subiectivă și a doua oară: fetelor a fost prima oară când ați cântat prost piesa asta și nu înțeleg de ce. Eu cred că nu a fost cea mai bună zi din punct de vedere vocal pentru voi. Cu toate astea vă felicit și vă mulțumesc că ați acceptat această provocare”;

Irina a ales să meargă mai departe cu Sara Cucu.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 12 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni