• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Alexandra Giurcă și Andra Herța, duet emoționant: „M-am simțit ca la un spectacol! Am și uitat că sunt în scaunul ăsta”

Confruntări Vocea României 2023. Alexandra Giurcă și Andra Herța, duet emoționant: „M-am simțit ca la un spectacol! Am și uitat că sunt în scaunul ăsta”

Următorul battle din echipa lui Tudor Chirilă s-a dat între Alexandra Giurcă și Andra Herța. Antrenorul le-a ales piesa „The Great Pretender” a trupei The Platters.

Gallery

Andra Herța: „Tudor ca antrenor îmi place foarte mult. Este o persoană plină de cultură. Îmi doream foarte mult să fiu în echipa lui. Sunt mare fan Tudor, de mică. Total îndrăgostită!”.

Cele două concurente au oferit un duet emoționant pe scena de la Vocea României.

Irina Rimes: „M-am simțit ca la un spectacol! Am și uitat că sunt în scaunul ăsta, am și uitat că la un moment dat o să vină și echipa mea și o să iau o decizie care mă doare, am uitat... Asta e de bine și vă mulțumesc pentru asta”.

Smiley: „Fetele au cântat foarte frumos! Andra are un timbru mai interesant și Alexandra a fost mult mai sigură pe ce a cântat. Mie mi-a plăcut momentul!”.

Horia Brenciu: „Cred că ați fost la jumătate din strălucirea pe care ați avut-o la blind-uri!”.

Tudor Chirilă: „Eu vreau să vă felicit că ați repetat și ați fost foarte serioase pe acest cântec. Mie îmi place ce a ieșit în seara asta și vă felicit pentru ceea ce ați făcut. Cred că ați dus mai departe și mesajul cântecului”. Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Andra Herța.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni