• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 27 octombrie 2023: Johnny Bădulescu a întors toate cele patru scaune, unul câte unul. Theo Rose, în lacrimi, după ce și-a dat seama cine este: „Te putem duce până în finală”

Vocea României, 27 octombrie 2023: Johnny Bădulescu a întors toate cele patru scaune, unul câte unul. Theo Rose, în lacrimi, după ce și-a dat seama cine este: „Te putem duce până în finală”

Johnny Bădulescu are 25 de ani, este student și vine din Mioveni, dar locuiește în București. Pentru el, muzica este „viață”, fiind singurul lucru ce îl definește și îl împlinește.

Gallery

​Cel mai emblematic moment de care a avut parte din punct de vedere muzical a fost în urmă cu 11 ani, când a cântat alături de Al Bano, în Italia. De asemenea, a participat într-o tabără de muzică, peste ocean, unde a compus prima lui piesă.

A vrut să își ducă visul și mai departe și a vrut să studieze la o facultate de muzică din Regatul Unit, dar nu și-a permis financiar să facă acest pas, motiv pentru care, s-a angajat într-o corporație, dar nu s-a regăsit. Prin urmare, a demisionat și s-a înscris la „Vocea României”, pentru a face ceea ce îi place.

„Nu că sunt bucuros că sunt aici, sunt în extaz total”, a spus concurentul. La audiții, Johnny Rădulescu a ales să cânte piesa ”I'll never love again” și a întors trei scaune în primele secunde: Irina, Smiley, Theo și Horia. Ultimul scaun întors a fost al lui Tudor Chirilă, chiar la finalul interpretării.

„Cred că există un moment pentru fiecare și tare mi-ar plăcea ca momentul tău să înceapă de acum, de la «Vocea României» și să te știe o țară întreagă pentru cât de bun ești”, a spus Theo.

„E ciudat că nu am auzit de tine până acum. Mă bucur foarte tare că ai venit! Cânți fantastic, ai o voce superbă și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea! Ești genul de voce masculină cu care îmi place să lucrez”, a precizat Smiley.

„Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu vocea ta, în echipa mea și, acum, după ce te-a lăudat Theo, îmi doresc și mai mult. Eu am apăsat prima, ți-am dat credit din prima, am auzit o voce care m-a inspirat”, a continuat Irina Rimes.

„Nu știu ce aș putea eu să îți ofer, decât un parcurs pentru o voce memorabilă. Vocea ta este o voce memorabilă, niște piese bine alese, mai ales niște principii profesionale”, a spus și Tudor.

„Cred că aș avea ceva sfaturi foarte bune pentru tine, pentru că prin toată dragostea noastră, te putem duce până în finală”, a precizat și Horia Brenciu, reușind că îl convingă să vină în echipa lui și a lui Theo Rose.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 9 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni