• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 13 octombrie 2023. Alina Jais, interpreta piesei „Unde ești…” a readus melodia pe scenă, după 20 de ani. Artista a intrat direct în echipa Horia Brenciu & Theo Rose

Vocea României, 13 octombrie 2023. Alina Jais, interpreta piesei „Unde ești…” a readus melodia pe scenă, după 20 de ani. Artista a intrat direct în echipa Horia Brenciu & Theo Rose

Alina Jais are 46 de ani, vine din Timișoara și își câștigă existența din muzică și din artă. Talentul vocal și muzical a fost moștenit din familie, reușind să dea lovitura, în urmă cu două decenii, cu piesa „Unde ești”, pe care a decis să o și interpreteze astăzi.

Gallery

​Încă din timpul prestației, antrenorii și-au dat seama că este foarte posibil ca vocea care interpretează piesa să fie chiar a Alinei, iar Theo și Horia au apăsat butonul.

„Energie s-a transmis așa: interpreta, pe care nu o văzusem, a cântat o melodie, s-a transmis la partenera mea de scaun, a luat-o razna, am luat-o razna, am apăsat cu piciorul pe gâdilătură, s-a întors scaunul”, a spus Horia.

„Nu știu. Practic, ne-a luat în vârtejul ăsta creat de piesă”, a completat Theo Rose.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 7 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni