• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 13 octombrie 2023. Vlad Șerban nu a uimit-o pe Irina Rimes, dar a făcut-o să se întoarcă: „Nu a fost cea mai bună prestație”. Ce a convins-o, totuși, să apese butonul

Vocea României, 13 octombrie 2023. Vlad Șerban nu a uimit-o pe Irina Rimes, dar a făcut-o să se întoarcă: „Nu a fost cea mai bună prestație”. Ce a convins-o, totuși, să apese butonul

Vlad Șerban are 26 de ani și este din Arad. A fost pasionat de muzică dintotdeauna, dar, „de gura părinților”, s-a înscris la o facultate din alt domeniu, însă a regretat decizia încă din prima zi. Prin urmare, a renunțat la cursuri și a continuat să se axeze pe muzică.

Gallery

​Dorința de a urca pe scena de la „Vocea României” a apărut în urmă cu mai mulți ani și, anul acesta, a venit hotărât să întoarcă scaunele, după ce, edițiile trecute, nu reușea să treacă de preselecțiile finale.

Vlad Șerban a cântat piesa ”She Will Be Loved”, iar Irina Rimes s-a întors după doar trei secunde. „Să știi că eu am riscat foarte mult când m-am întors și m-am gândit «s-ar putea să nu stea bine pe piesă și, într-adevăr, nu a fost cea mai bună prestație».

Dar eu m-am întors pentru tine. Mi-a plăcut foarte mult timbrul tău și m-am gândit că o să fie foarte interesant. Nu poți să-ți iei asigurare la «Vocea României», asta e frumusețea concursului, că nu poți. Eu mi-am pus încrederea în tine”, i-a spus Irina Rimes.

„Bine ai venit în echipa mea și sper că o să facem treabă bună împreună!”, a continuat aceasta.

 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 7 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni