• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 13 octombrie 2023: Katia Florea a cucerit doi jurați cu interpretarea piesei ”If I Get High”: „E foarte greu de cântat acolo sus”

Vocea României, 13 octombrie 2023: Katia Florea a cucerit doi jurați cu interpretarea piesei ”If I Get High”: „E foarte greu de cântat acolo sus”

Katia Florea, fiica lui Marius Florea Vizante, are 16 ani și este eleva Colegiului Național Gheorghe Lazăr. În ciuda vârstei fragede pe care o are, Katia este o fire puternică.

Gallery

​În urmă cu mai mulți ani, a fost diagnosticată cu diabet și s-a folosit de acest lucru, pentru a ajuta alte persoane care se confruntă cu aceeași problemă de sănătate. Pe lângă muzică, puterea de a face bine îi oferă cel mai frumos sentiment și o motivează să continue.

În cadrul audițiilor pe nevăzute, Katia a ales să interpreteze melodia ”If I Get High”, iar Smiley și Tudor Chirilă s-au întors la doar o fracțiune de secundă unul de altul, impresionați de notele înalte pe care le-a atins la finalul piesei.

„Katia, ai cântat foarte bine piesa asta. Am văzut că ai modificat un pic piesa, ai adus-o un pic la tine și nu e o piesă ușoară, e foarte greu de cântat acolo sus. Cred că aș putea să fac foarte multe lucruri cu vocea ta. Dă-mi, te rog, această șansă!”, i-a spus Tudor Chirilă.

„Știi ce mi-a plăcut foarte tare? Că ai luat-o încet, nu te-ai grăbit să ne arăți ce voce tare ai tu, ce puternică ești și ai dozat-o foarte bine. Ai întors două scaune, alege-mă pe mine!”, a spus și Smiley.

Katia a fost sigură pe sine și, fără să stea prea mult pe gânduri, l-a ales ca antrenor pe Tudor Chirilă. Așa cum era de așteptat, decizia nu i-a convenit lui Smiley, care, aflând chiar de la Tudor, că tatăl ei este Vizante, a declarat, în glumă, că, la mijloc, a fost vorba de „nepotisme”.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 7 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni