• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 6 octombrie 2023. Cine e Naomi Turlea, barmanița cu un timbru special care i-a vrăjit pe Tudor Chirilă și Smiley

Vocea României, 6 octombrie 2023. Cine e Naomi Turlea, barmanița cu un timbru special care i-a vrăjit pe Tudor Chirilă și Smiley

Naomi Turlea s-a născut în Germania, dar a copilărit și-n România. Mama ei, femeia despre care are doar cuvinte de laudă, deține un bar în Germania, iar Naomi o ajută ca barmaniță.

„O femeie ca mama nu există. Dacă am un idol, acela este mama mea pentru că ea este o femeie foarte tare. Adică uneori mă mir cum a putut să reușească atâtea. Mama este luna, soarele, mama este totul. De la ea învăț atâtea.. și vreau să o fac și eu mândră”, a mărturisit tânăra.

Gallery

​Părinții s-au despărțit când Naomi avea 8 ani. „Mama avea 2, 3 joburi ca să se descurce cu copii”, a povestit concurenta.

Tânăra de 21 de ani spune că uneori obișnuiește să cânte în barul familiei, iar clienții par impresionați de vocea sa. Naomi spune că n-a făcut nicio oră de canto, nu are studii în domeniul muzical, dar „știu că eu am voce și ceea ce fac simt”

Naomi a cântat melodia „Beautiful”, iar Tudor Chirilă a apăsat primul butonul. Cucerit de timbrul fetei, Smiley s-a și întors și el.

Smiley: „Eu mărturisesc că nu mi-am imaginat că o să arate așa când m-am întors. Nici îmbrăcată așa, nici așa ca siluetă. Serios, dar asta e frumusețea la Vocea României, nu știi la ce să te aștepți. Ai un timbru fantastic!”.

Tudor Chirilă:Ești foarte specială în timbru. Mă bucur că s-a întors Smiley, de fapt aveam și convingerea că se va întoarce pentru că are acest talent de a se întoarce la voci speciale, are talentul ăsta, dar îl am și eu. Aici e problema. El alege piese bune, dar aleg și eu. Câștigă Vocea României, dar o câștig și eu. Ce facem acum? (...) Eu aș vrea să îți spun câteva lucruri pe care le am suplimentar față de Smiley”.

„Dacă vii în echipa mea îți fac cunoștință cu Bonnie Taylor!”, i-a spus Smiley, după ce Horia Brenciu a comparat-o pe concurentă cu celebra artistă.

Eu am zis cine vede primul ceva în vocea mea...”, a spus tânăra care l-a ales pe Tudor Chirilă.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus

Episodul 6 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni