• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Laura Ion nu i-a convins pe antrenori cu piesa „Wrecking Ball”. Care este motivul pentru care nu s-au întors: „Noi nu ne-a întors pentru că am simțit că...”

Vocea României 2024, 25 octombrie. Laura Ion nu i-a convins pe antrenori cu piesa „Wrecking Ball”. Care este motivul pentru care nu s-au întors: „Noi nu ne-a întors pentru că am simțit că...”

Laura Ion nu merge mai departe în această seară, niciun scaun nu s-a întors pentru ea, deși are o voce de excepție.

Gallery

​Irina Rimes: Felicitări pentru curaj. Noi nu ne-a întors pentru că am simțit că ai cântat așa tare pentru Tudor Chirilă.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Laura Ion de la Vocea României 2024

Laura vine din Afumați si este studenta la Academia de studii economice. A început sa cânte la pian de la vârsta de 11-12 ani când tatăl ei a dus-o la primele lecții. A devenit interesata de acest instrument pentru ca nașa ei avea o orga acasă si de fiecare data când o vizita stătea numai la orga. Apoi a început sa cânte pentru a se acompania la pian si a început lecțiile de canto.

A moștenit talentul de la Tatăl ei care canta la acordeon si orga. Chiar daca si-ar fi dorit sa facă o cariera muzicala nu a avut posibilitatea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni