• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Erika Pleșca l-a convins pe Tudor Chirilă că merită să meargă în etapa următoare: „Sunt singurul care m-am întors”  Ce l-a determinat pe antrenor să o vrea în echipa lui

Vocea României 2024, 25 octombrie. Erika Pleșca l-a convins pe Tudor Chirilă că merită să meargă în etapa următoare: „Sunt singurul care m-am întors”  Ce l-a determinat pe antrenor să o vrea în echipa lui

Erika Pleșca a reușit să întoarcă un singur scaun în această seară și merge direct în echipa lui Tudor Chirilă.

Gallery

​Ce l-a convins pe Tudor Chirilă că Erika trebuie să meargă mai departe la Vocea României?

Tudor Chirilă: Sunt foarte fericit că sunt singurul care m-am întors, m-au scutit de o luptă colegii cu mei. Îmi place foarte mult timbrul tău.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Erika Pleșca de la Vocea României 2024

Erika are 18 ani, este din Piatra Neamț însă a copilărit in Spania, în Zaragoza. Părinții s-au stabilit acolo caci tatăl sau lucra la o firma de transport. Își aduce aminte ca in Spania era foarte frumos mai ales ca oamenii de acolo erau foarte fericiți, nu sunt  stresați si încarcați de sarcini ca in România.

In Spania a început sa studieze muzica lor tradițională, Jota. A studiat atât muzica cat si dansul tradițional. De curând a început sa studieze singura Flamenco caci in sufletul ei a rămas mereu legata de locul in care a copilărit.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni