• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Ce show, ce voce! Cine este Arcangelo D-Angelo, francezul care a întors toate scaunele la Vocea României. A interpretat piesa „Ederlezi”: „M-ai uimit  cu fiecare notă pe care ai luat-o” Smiley primește mute de la Tudor Chirilă. În ce echipă merge

Vocea României 2024, 25 octombrie. Ce show, ce voce! Cine este Arcangelo D-Angelo, francezul care a întors toate scaunele la Vocea României. A interpretat piesa „Ederlezi”: „M-ai uimit  cu fiecare notă pe care ai luat-o” Smiley primește mute de la Tudor Chirilă. În ce echipă merge

Arcangelo D-Angelo a făcut show la Vocea României. Tudor Chirilă i-a dat mute lui Smiley. Cu ce antrenor merge mai departe?

Gallery

Horia Brenciu: Din suflet vreau să își pun că tu m-ai uimit cu fiecare notă pe care ai luat-o, ai o voce senzațională. Ai arătat o putere vocală formidabilă.

 Irina Rimes: Mie mi-a plăcut foarte mult că la finalul piesei ai avut posibilitatea să te duci sus, să iei o notă mai sus. Ai luat nota de bază, ai urcat cu o notă mai sus, după care ai coborât înapoi și asta m-a făcut să îmi doresc un pic mai mult.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Arcangelo D-Angelo de la Vocea României 2024

Cântă de mic copil, cam de la vârsta de trei ani. S-a născut în Franța, dar în fiecare vară mergea în Sicilia. Poate vorbi în franceză, italiană și în engleză, dar de cântat poate în mai multe limbi.

A știut dintotdeauna că asta va fi job-ul lui, de cântăreț. A început să cânte în limba franceză. A participat la mai multe concursuri, a făcut Conservatorul în Marseille, Franța.

A scos primul lui album în Franța, dar a fost un fiasco. Crede că din cauză că a fost în limba franceză. Și-a deschis o agenție de talente în Saint Tropez și așa a cunoscut mulți oameni bogați care l-au invitat la nunțile copiilor lor. Astfel a vizitat multe țări și a câștigat mulți bani.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni