• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Ilona Dănilă nu a întors niciun scaun în această seară, deși are o voce bună. Care este motivul. Remarca pe care Tudor Chirilă i-a făcut-o: „Nu băgăm ceva în scenă ca să...”

Vocea României 2024, 25 octombrie. Ilona Dănilă nu a întors niciun scaun în această seară, deși are o voce bună. Care este motivul. Remarca pe care Tudor Chirilă i-a făcut-o: „Nu băgăm ceva în scenă ca să...”

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de la ea.

Gallery

​Tudor Chirilă: Nu băgăm ceva în scenă ca să nu se întâmple nimic cu acel lucru. Povestea ta a început cu pușca și anume timbrul ăsta misterios cu care ai început piesa, așteptam ca vocea asta să se ducă undeva, asta e motivul pentru care eu nu m-am întors.

Horia Brenciu: Faptul că ești aici, chiar dacă nu s-au întors patru scaune, reprezintă o victorie.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Ilona Dănilă de la Vocea României 2024

Ilona are 23 de ani, este din Botoșani și este specialistă în comunicare și marketing într-o mare corporație cu sediul în Franța. Este o fată studioasă, isteață încă de mică, bursieră încă din copilărie și se laudă că încă primește bursă la master.

Nu are nicio pregătire muzicală, nu cunoaște nici notele muzicale. Spune că a învățat să cânte după ureche. Cu toate acestea, crede că are o voce bună și așteaptă să evolueze. Spune că nu are o voce obișnuită.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni