• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. „Ai cântat prost. Cântarea a fost proastă” De ce s-a întors Irina Rimes la momentul Nicăi Dudca, deși nu i-a plăcut cum a interpretat piesa „Dancing with the devil”

Vocea României 2024, 25 octombrie. „Ai cântat prost. Cântarea a fost proastă” De ce s-a întors Irina Rimes la momentul Nicăi Dudca, deși nu i-a plăcut cum a interpretat piesa „Dancing with the devil”

Nica Dudca a stârnit controversă în penultima etapă a audițiilor pe nevăzute. Irina Rimes este singurul antrenor care s-a întors și care, în același timp, i-a spus că a cântat prost.

Gallery

Irina Rimes a remarcat potențialul din vocea Nicăi, motiv pentru care i-a dat o șasă, astfel va merge mai departe în echipa sa.

Irina Rimes: O să îți spun de ce nu s-a întors nimeni, în afară de mine, pentru că ai cântat prost. Cântarea a fost proastă, în sensul în care ai falsat, au fost multe scăpări. În schimb, am sesizat o voce cu care se poate lucra și cu care se pot repara aceste greșeli.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Nica Dudca de la Vocea României 2024

Nica este elevă la Colegiul de Muzică “Ștefan Neaga”, din Chișinău. Studiază DIRIJARE CORALĂ, i se pare foarte interesant, dar nu se vede profesând. Gesturile dirijorale îi solicită mâinile în mod constant și spune că deja i s-a dezvoltat tricepsul prea mult. Nu vrea să devină dirijor insa nu a avut de ales cand a stabilit specializarea.

A început să cânte muzică populară încă din copilărie. Spune că a fost considerată un copil minune al muzicii populare de peste Prut, descoperită de surorile Osoianu. Mai exact, Valentina Ososianu căuta copii ca să facă un ansamblu, a ascultat-o și a insistat ca Nica să facă parte din ansamblu (la 7 ani). Între 7-10 ani a făcut parte din Ansamblul etno folcloric IEDERA. După 10 ani a început să cânte muzică ușoară românească - romanța CAR FRUMOS CU PATRU BOI- a cântat la Crizantema de aur (11 ani). Cu timpul, gusturile ei muzicale s-au schimbat și s-a îndreptat către muzica R&B.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni