• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Spectacol la superlativ! Mihai Onilă, un concurent de temut la doar 17 ani! A întors patru scaune cât ai bate din palme. Antrenorii și publicul s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat: „Ai cântat deștept”

Vocea României 2024, 25 octombrie. Spectacol la superlativ! Mihai Onilă, un concurent de temut la doar 17 ani! A întors patru scaune cât ai bate din palme. Antrenorii și publicul s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat: „Ai cântat deștept”

Mihai Onilă a ridicat publicul în picioare. A făcut spectacol de zile mari la Vocea României. La doar 17 ani, tânărul este un concurent de temut.

Gallery

​Antrenorii s-au minunat de interpretarea pe care Mihai Onilă a avut-o pe scena de la Vocea României. Acuratețea cu care a cântat este demnă să fie aplaudată.

Irina Rimes: Ai avut o interpretare foarte frumoasă, foarte cinstită. A fost perfect!

Theo Rose: Mi se pare că ai cântat deștept. Ai niște grave senzaționale. Frumos, cum nu am auzit până acum.

Horia Brenciu: Tot drumul tău melodic a fost senzațional...Ești un pretendent serios la Vocea României.

VEZI ÎN CE ECHIPĂ MERGE MIHAI ONILĂ ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Mihai Onilă de la Vocea României 2024

Mihai are 17 ani, este din București și este elev la Dinu Lipatti. Vine dintr-o familie de lăutari, unde tatăl, unchii și familia din partea tatălui sunt cunoscuți pentru muzica lor. Tatăl său cântă adesea cu Dan Armeanca sau Adrian Minune.

Mihai mai cântă uneori cu tatăl său, dar nu foarte des, deoarece acesta nu este de acord. Tatăl său încearcă să-l țină departe de lumea lăutarilor, deoarece știe că nu este întotdeauna o viață ușoară.

Tatăl lui Mihai își dorește ca fiul său să cânte muzică pop ușoară, motiv pentru care a insistat ca fiul său să aibă și o educație muzicală solidă.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni