• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. La 17 ani, Andreea Viliman a demonstrat că trăiește prin muzică: „Ești superbă și ai o voce foarte frumoasă” Deși nu a întors nici măcar un scaun cu piesa „Cine te crezi?”, antrenorii au felicitat-o pentru curaj

Vocea României 2024, 25 octombrie. La 17 ani, Andreea Viliman a demonstrat că trăiește prin muzică: „Ești superbă și ai o voce foarte frumoasă” Deși nu a întors nici măcar un scaun cu piesa „Cine te crezi?”, antrenorii au felicitat-o pentru curaj

Andreea Viliman, tânăra cu chip angelic,  a transmis emoție la superlativ în platoul Vocea României. Chiar dacă antrenorii nu s-au întors, este de remarcat curajul său.

Gallery

​Smiley s-a bucurat să audă piesa „Cine te crezi?”, fiind producătorul piesei.

Theo Rose: Ești superbă și ai o voce foarte frumoasă. În punctul ăsta, al audițiilor pe nevăzute, nu ajunge nicio voce slabă, sunt doar voci bune, doar că nivelul de sezonul ăsta e foarte înalt. Dar ne face plăcere să te cunoaștem.

Smiley: Andreea, ai cântat foarte frumos. În calitate de producător al acestei piese, vreau să îți mulțumesc că ai cântat-o.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Andreea Viliman de la Vocea României 2024

Andreea s-a născut și a crescut în Londra. Părinții ei au emigrat în Anglia în 2005 și s-au stabilit acolo. Spune că le datorează părinților întregul ei parcurs în muzică.

Tatăl ei a descoperit că Andreea, are voce pe când aceasta avea șapte ani și i-a cultivat acest talent prin cursuri de canto și concursuri.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni