• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Laura Orian a impresionat cu vocea ei caldă și armonioasă: „Ai fost o bucurie sonoră”  După o pauză vocală de un an de zile, concurenta a demonstrat că nimeni și nimic nu îi poate pune pasiunea pe pauză. Trei scaune s-au întors pentru Laura. În ce echipă merge

Vocea României 2024, 25 octombrie. Laura Orian a impresionat cu vocea ei caldă și armonioasă: „Ai fost o bucurie sonoră”  După o pauză vocală de un an de zile, concurenta a demonstrat că nimeni și nimic nu îi poate pune pasiunea pe pauză. Trei scaune s-au întors pentru Laura. În ce echipă merge

Laura Orian le-a dat o stare nemaipomenită antrenorilor, vocea ei armonioasă i-a indus într-o stare de visare. Trei scaune s-au întors în această seară pentru ea. Cu cine merge mai departe?

Gallery

Laura Orian, o prezență specială la Vocea României, a reușit să îi cucerească pe antrenori cu vocea ei. Antrenorii s-au întrecut în replici care mai de care mai pompoase.

Tudor Chirilă: Mamă, ce personaj avem în seara asta, în fața noastră...Mi s-a părut o interpretare foarte fluidă și mi-a plăcut mult, mai ales ce ai făcut în momentul de acapela.

Horia Brenciu: Ai fost o bucurie sonoră și uite că se întâmplă să nu urlăm, să nu sărim, să nu avem înălțimi foarte puternice ale sunetului. Cred că tu ne-ai băgat într-o lume frumoasă.

Theo Rose: Ai o voce care are foarte multe de oferit.

Smiley: Am stat și te-am ascultat într-o stare de visare pe care tu mi-ai indus-o. Cred că muzica nu trebuie să însemne neapărat ceva, muzica trebuie să-ți dea o stare.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

 Cine este Laura Orian de la Vocea României 2024

Laura locuiește în Alba Iulia, acolo s-a si născut. Tatăl ei este muzicant, specializat pe vioara si bass. In contextul acesta artistic, Laura spune că s-a născut si ea. Tatăl și-a dorit pentru Laura un nivel de studiu muzical mai înalt si de aceea a înscris-o la Școală de Muzica.

A studiat pianul vreme de 12 ani, plus încă 5 ani la Conservatorul din Cluj. A cântat din studenție, a predat si pianul si canto.

Are un band cu care cântă în diferite formule, dar și solo. A fost în formația Senzor, au fost pe locul 1 in topul MTV în 2005 cu piesa Help Yourself. Au câștigat si videoclipul anului la Romanian Music Awards.

Muzica înseamnă totul pentru Laura Orian, iar îngrijirea vocii este extrem de importantă pentru ea. Sunt momente în care vocea este intens solicitată și are nevoie de protecție și îngrijire. Faringo Tusiv este aliatul perfect pentru a susține sănătatea căilor respiratorii și pentru a calma tusea sau iritațiile gâtului care pot apărea după ore lungi de cântat. Cu o compoziție ce ajută la fluidificarea secrețiilor bronșice și la eliminarea acestora, Faringo Tusiv este util atât pentru tusea productivă, cât și pentru tusea seacă. Un produs perfect pentru a-ți proteja vocea atunci când ești pe scenă sau în studio!

Farigo Tusiv

 Susṭine sănătatea şi funcṭionarea normală a căilor respiratorii superioare.

Ajută la fluidificarea secreţiilor bronşice şi la eliminarea acestora, fiind util în calmarea tusei productive.

Util în cazul gâtului iritat şi al tusei neproductive (tusea seacă).

Prin compoziția, FARINGO TUSIV sirop are următoarele beneficii:

- Ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ manifestat la nivelul sistemului respirator

- Calmează iritațiile apărute la nivelul căilor respiratorii superioare (nas, gât) și ajută la eliminarea secrețiilor bronșice

- Susține funcționarea normală a căilor respiratorii superioare prin fluidificarea secrețiilor și calmarea tusei

- Contribuie la adaptarea organismului la schimbările meteorologice sezoniere prin susținerea capacității de autoapărare a organismului

- Susține sănătatea sistemului respirator, ajută la fluidificarea secrețiilor bronșice și la eliminarea acestora

- Are efect benefic în diverse probleme respiratorii

- Susține sănătatea căilor respiratorii și a bronhiilor, ajută la eliminarea secrețiilor bronșice și la ușurarea respirației

- Protejează organismul împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni