• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Cristian Piron a interpretat piesa „To the moon & back” pe scena de la Vocea României. Irina Rimes este singura care s-a întors: „M-am întors pentru nota aia” Motivul pentru care ceilalți antrenori nu s-au întors

Vocea României 2024, 25 octombrie. Cristian Piron a interpretat piesa „To the moon & back” pe scena de la Vocea României. Irina Rimes este singura care s-a întors: „M-am întors pentru nota aia” Motivul pentru care ceilalți antrenori nu s-au întors

Cristian Piron a cucerit-o pe Irina Rimes cu interpretarea lui. Antrenoarea s-a întors fără reținere.

Gallery

Scaunul Irinei Rimes este singurul care s-a întors pentru Cristian Piron. Artista a văzut în tânăr un potențial incredibil.

Irina Rimes: Cristian, eu m-am întors pentru nota aia, m-am gândit că aș putea să fac ceva cu nota aia...Cristian este un pariu!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

 Cine este Cristian Piron de la Vocea României 2024

 Cristian are 27 de ani, este din Brăila, însă a locuit 9 ani în Piatra Neamț, unde a fost profesor de chitară clasică la Liceul de Arte din oraș, de curând s-a reîntors la Brăila, unde este profesor de chiatră la un liceu.

În clasa a VII-a a început să studieze chitara și puțin timp după aceea a început să cânte și cu vocea, încercând să descopere singur tehnica vocală. De atunci a continuat și cu cursuri de canto, dar să și cânte în public.

A absolvit liceul pedagogic, apoi, în particular, a studiat chitara clasică, a urmat Academia de Muzică Gheorghe Dima și acum se bucură că are o sumedenie de elevi la Liceul de Arte din Piatra Neamț.

Cântă și la evenimente private, prin pub-uri. Trupele cu care activează sunt în mare parte din zona Brăilei. Cântă și la chitară electrică, pentru că spune că are o mai mare atracție asupra publicului.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni