• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Roxana Gavrilă a interpretat melodia „S&M” din repertoriul Rihannei. Chiar dacă are o voce fantastică, nu a reușit să îi convingă pe antrenori: „Cred că trebuie să mai treci pe la noi”

Vocea României 2024, 25 octombrie. Roxana Gavrilă a interpretat melodia „S&M” din repertoriul Rihannei. Chiar dacă are o voce fantastică, nu a reușit să îi convingă pe antrenori: „Cred că trebuie să mai treci pe la noi”

Roxana Gavrilă nu a întors niciun scaun în această seară. Chiar dacă are o voce foarte bună și a cântat mulți ani alături de Smiley, antrenorii nu au fost convinși că merită să meargă în etapa următoare.

Gallery

​Roxana Gavrilă nu și-a exploatat talentul la cote maxime, astfel scaunele nu s-au întors pentru ea,

Irina Rimes: Nu cred că a fost ziua ta. Ai date vocale foarte bune. Cred că trebuie să mai treci pe la noi și să încerci și alte tipuri de piese.

Smiley: Eu cred că a fost bine, dar a lipsit un pic de...pe alocuri au fost niște pierderi de ritm. Eu știu că ai o voce fantastică.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Roxana Gavrilă de la Vocea României 2024

A terminat Liceul de Muzică și Facultatea de Muzică. Predă copiilor pian, dar cel mai tare se axează pe partea de producție muzicală, compune mult pentru ea și pentru alții. Piesele compuse de ea au intrat pe radio.

De când se știe face muzică, a făcut parte dintr-un ansamblu coral la 3 ani, la Palatul Copiilor.

Până în pandemie, a făcut parte, timp de 4 ani, din band-ul lui Smiley. A fost backing vocals. După pandemie a decis că e momentul să se ocupe de ea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni