• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Ștefan Nechita, o voce rară și specială: „Băi, nu se poate timbrul ăsta. Ați înnebunit la cap” A întors patru scaune cât ai clipi din ochi. Concurentul a izbucnit în lacrimi. Nu se aștepta. Cu cine merge mai departe

Vocea României 2024, 25 octombrie. Ștefan Nechita, o voce rară și specială: „Băi, nu se poate timbrul ăsta. Ați înnebunit la cap” A întors patru scaune cât ai clipi din ochi. Concurentul a izbucnit în lacrimi. Nu se aștepta. Cu cine merge mai departe

Ștefan Nechita are o voce specială, chiar dacă nu a fost stabil pe piesă, căci emoțiile l-au copleșit, a reușit să întoarcă toate cele patru scaune.

Gallery

Antrenorii au rămas uimiți de timbrul vocal pe care Ștefan Nechita în are, motiv pentru care, fiecare dintre ei, s-au duelat pentru a-l avea în echipă.

Irina Rimes: Ștefan, dacă ar fi fost după mine, eu ți-aș fi luat chitara, cu toate că mi-a plăcut cum ai început, mi-am dat seama că ești și cu chitara în mână, cred că, de data asta, te-a încurcat destul de mult, plus emoțiile, n-ai fost foarte stabil pe piesă, dar cred că toți ne-am întors pentru vocea specială, pentru timbrul special pe care îl ai. Ești foarte special.

Horia Brenciu: Asta e forța muzicii, asta e forța sentimentelor, de fapt. Ai cântat din inimă.

Theo Rose: Știi ce ne-a făcut să ne întoarcem? N-am mai auzit în sezonul ăsta și nici în sezoanele anterioare așa un timbru vocal puternic. Ai o voce incredibilă.

Smiley: Eu m-am întors pentru că am simțit o cântare foarte sinceră, care nu vine nici din chitară, nici din voce, care vine din suflet.

Tudor Chirilă: Vezi un lan de grâu, puțin vânt, după lanul de grâu se vede marea, dar lanul de grâu e deaupra mării un pic și trebuie să cobori o pantă în jos...Hai să trăiești, ești foarte mișto.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Ștefan Nechita de la Vocea României 2024

Ștefan are 25 de ani, este din Iași și este medic stomatolog, antrenor de fitness, dar și cântăreț stradal.

A început să cânte la sfârșitul liceului, dintr-o ambiție personală. A învățat singur să cânte la pian, apoi la chitară.

În tot acest timp, a intrat la Facultatea de Medicină din Iași, la stomatologie și în acest moment își începe rezidențiatul. Își dorește să devină chirurg și mai are de parcurs încă 3 ani de școală pentru acest lucru.

În timpul liber, cântă pe străzile din Iași, în special în weekend. Interpretează muzică indie și îi place mult sentimentul de libertate pe care-l trăiește cântând pe stradă. Este și instructor de fitness de 2 ani, având certificate în acest domeniu, și spune că mai câștigă bani și de acolo.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni