• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Jaqueline Crăciun, o voce puternică trădata de un trup firav. La doar 19 ani, a făcut show cu piesa „Welcome to Burlesque”. Smiley a observat asemănarea uimitoare dintre ea și celebra cântăreață Cher: „Wow, ce antiteză”

Vocea României 2024, 25 octombrie. Jaqueline Crăciun, o voce puternică trădata de un trup firav. La doar 19 ani, a făcut show cu piesa „Welcome to Burlesque”. Smiley a observat asemănarea uimitoare dintre ea și celebra cântăreață Cher: „Wow, ce antiteză”

Jaqueline Crăciun a avut o interpretare de zile mari pe scena Vocea României. Tânăra a ales să interpreteze piesa „Welcom to Burlesque” din repertoriul celebrei cântărețe Cher. Piesa i s-a potrivit mănușă.

Gallery

Jaqueline Crăciun a reușit să întoarcă doar scaunul lui Smiley, însă vocea ei vorbește de la sine. Antrenorii au rămas uimiți când au văzut antiteza dintre voce și persoana care a cântat piesa „Welcom to Burlesque”

Smiley: Nu semeni deloc cu vocea. Doamne, ce apariție.

Irina Rimes: Wow, ce antiteză.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Jaqueline Crăciun de la Vocea României 2024

Jacqueline a fost mereu un copil activ. La 8 ani s-a apucat de cântat cu vocea, la pian, și a urmat cursuri cursuri de actorie și de desen. La 10 ani a început să cânte la chitară.

În 2019, a participat la Campionatele Mondiale de Artă Interpretativă - Long Beach, California, unde a câștigat medalia de argint la proba de voce și pian. Are foarte multe activități, atât cu școala, cât și cu muzica, nu are timp liber, dar este mulțumită că poate să le împlinească pe amândouă și să facă performanță.

De trei ani de zile a început să compună, având 7-8 piese compuse. A participat la concursuri de folk din toată țara.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni