• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 25 octombrie. Anișoara Cojocaru, tânăra cu chip angelic din Chișinău, a făcut senzație pe scena de la Vocea României. A întors două scaune: „O voce foarte bună” În ce echipă merge

Vocea României 2024, 25 octombrie. Anișoara Cojocaru, tânăra cu chip angelic din Chișinău, a făcut senzație pe scena de la Vocea României. A întors două scaune: „O voce foarte bună” În ce echipă merge

Anișoara Cojocaru deschide penultima ediție de audiții pe nevăzute din acest sezon Vocea României. Tânăra reușește să întoarcă două scaune. Pe cine va alege dintre Irina Rimes și  echipa Theo Rose & Horia Brenciu?

Gallery

Anișoara Cojocaru a avut o prestație uimitoare pe scena Vocea României, în penultima ediție de audiții pe nevăzute. Antrenorii s-au luptat din răsputeri să o convingă să meargă în echipele lor.

Irina Rimes: Mi-ar plăcea să vii în echipa mea. Eu m-am întors pentru că ești o voce foarte bună, cu care cred că se va lucra ușor și care poate interpreta mai multe lucruri.

Horia Brenciu: Noi nu suntem exploratori, ca aceasta colegă a mea, noi suntem niște prieteni, care îți vom fi alături, vom discuta despre lume și viață, poate să participe și...cum îl cheamă...

VEZI ÎN CE ECHIPĂ MERGE ANIȘOARA ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Anișoara Cojocaru de la Vocea României 2024

Anișoara are 20 de ani, este din Chișinău și studiază la Academia de Muzică din capitala Republicii Moldova. S-a născut într-o familie cu tradiție în muzică.

Tatăl era viorist într-un ansamblu popular, iar bunicul cânta cu vocea. Anișoara a urmat și studii muzicale  la Școala de Muzică, secția Pian, apoi la Colegiul de Muzică din Chișinău, specializarea Dirijare Corală.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni