• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 18 octombrie. După 11 ani în IT, Camelia Boldea a renunțat la job pentru că a simțit că muzica este menirea ei: „Cred că atuul meu în această competiție este curajul!”

Vocea României 2024, 18 octombrie. După 11 ani în IT, Camelia Boldea a renunțat la job pentru că a simțit că muzica este menirea ei: „Cred că atuul meu în această competiție este curajul!”

Camelia Boldea a avut un job în IT la care mulți doar visează, iar după 11 ani a renunțat la el pentru că a simțit că muzica este menirea ei.

Gallery

​Pe scena de la Vocea României, a cântat piesa „I’m Still Standing”, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Irina Rimes:Cred că este mult mai frumos să descoperi un diamant, să muncești foarte mult, să sapi foarte mult, decât să cumperi un diamant. Eu cred că performanța ta a fost un diamant șlefuit rezonabil. Arată bine, este foarte comercial, dar nu trezește această bucurie de: ‘mamă am găsit un diamant’! Trebuie neapărat să mai vii pentru că ai toate datele vocale și trebuie să vii cu ceva care o să-ți arate personalitatea ta”

Smiley: „Vocea ta e foarte bună, dar ai avut probleme cu ritmul!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Camelia Boldea de la Vocea României 2024

Camelia are 32 de ani, este din Caracal, iar în prezent locuiește în Voluntari. Numele ei de scenă este Camelie și a făcut cunoștință cu muzica încă de mic copil.

Mama ei a înscris-o la pian la vârsta de 8 ani, iar la 16 ani și-a descoperit vocea și a mers la cursuri de canto. A fost un copil cuminte, a învățat și nu regretă nimic din ce a făcut. Părinții ei au susținut-o să facă muzică, dar doar ca un hobby, nu full time.

Timp de 11 ani a lucrat în IT. A terminat Cibernetică, dar a renunțat la meseria de programator pentru că își dorește să se dedice muzicii.

Prin muzică simte că trăiește altfel, decât atunci când scrie coduri la un program. A făcut și cursuri de actorie, iar acum cântă într-o trupă cu care merge la evenimente.

Părinții ei sunt pensionari în prezent, dar tatăl ei a fost inginer mecanic, iar mama a fost profesor de matematică.

În afară de muzică iubește să meargă la echitație, să facă sport în natură și să meargă pe munte. Muzica a fost mereu un refugiu pentru ea. Atunci cand avea parte de câte o suferință în viața ei, Camelia asculta muzică pentru a trece mai ușor peste. Visul ei e să transmită prin muzica ei tot ce a trăit pană în prezent. Scrie versuri și interpretează pe scenă tot ce simte ea, pentru public.

Îi plac piesele motivaționale. A avut momente în care a vrut să renunțe la muzică, să vândă instrumentele, însă știe că nu poate trăi fără muzică.

Participarea la Vocea României este ca un vis împlinit. Camelia crede că atuul ei în această competiție este curajul. Dacă până acum avea emoții când era vorba de muzică, acum e mult mai încrezătoare în forțele proprii. Se simte deja împlină datorită faptului că a venit la Vocea Romaniei și nu are așteptări foarte mari, ci își dorește să trăiască momentul.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni