• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 18 octombrie. La doar 17 ani, Bianca Hărăguș a cântat jazz, apoi le-a arătat antrenorilor cât de mult iubește rock-ul: „Anul viitor vei întoarce 4 scaune!”

Vocea României 2024, 18 octombrie. La doar 17 ani, Bianca Hărăguș a cântat jazz, apoi le-a arătat antrenorilor cât de mult iubește rock-ul: „Anul viitor vei întoarce 4 scaune!”

Bianca Hărăguș are doar 17 ani, adoră să cânte și vrea să capete cât mai multă experiență în plan muzical. A cântat jazz, apoi la insistențele lui Tudor a arătat cât de mult iubește rock-ul și a interpretat o piesă din reportoriul trupei Cargo.

Gallery

​Eleva din Deva nu a reușit să întoarcă nici un scaun, dar Horia Brenciu regretă că nu s-a întors.

Horia Brenciu: „A fost un mers pe sârmă la care de fiecare dată, la fiecare pas muzical, îmi era teamă. Eram la un pas să apăs și îmi pare rău că nu am făcut-o (...) Anul viitor vei întoarce 4 scaune!”

Tudor Chirilă: „Eu cred că s-a întâmplat așa. Ne-ai câștigat până la momentul în care au început improvizațiile, acolo a ieșit un pic de incertitudine. Eu îți recomand să studiezi în continuare și să cânti jazz, dar e foarte important cum improvisezi. Acum, noi suntem și foarte exigenți! Cred că trebuie să mai vii la Vocea României”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Bianca Hărăguș  de la Vocea României 2024

Bianca Hărăguș are 17 ani, este elevă la un liceu de muzică din Deva, specializarea canto muzică ușoară.

Talentul ei a fost descoperit de tatăl său, care a decis să o înscrie la liceu încă din clasele primare, iar ea a studiat pian clasic.

Începând cu anul 2018, activează ca solist vocal într-o trupă numită THE STORY, cu un repertoriu predominant rock. Trupa lor are și o piesă originală, iar restul sunt cover-uri.

Tatăl ei este toboșar și activează în aproximativ trei trupe diferite. Spune că acesta este destul de cunoscut în zonă și acest lucru a venit la pachet cu puțină presiune. Totuși, a reușit să vadă partea bună a lucrurilor, că are ghidaj și cine să o susțină și îmbrățișează sfaturile date de către părinți. Are o relație foarte strânsă cu aceștia, beneficiind de sprijin financiar și de susținerea în realizarea pasiunii sale. Părinții au investit în instrumentele muzicale pe care ea și le-a dorit, precum și în educația sa.

Preferă să cânte rock și jazz. Recent, a început să exploreze jazz-ului, fiind o cerință pentru admiterea la Facultatea de Muzică. Ea își propune să aplice la Universitatea Națională de Muzică București (UNMB) și își dorește să participe și la Olimpiada de canto jazz. Muzica a ajutat-o să treacă peste frici, stări anxioase.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni