• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ana Suruniuc, rockerița care a rupt scena la Vocea României 2024! I se spune „Vrăjitoarea”, iar Tudor Chirilă a reușit s-o convingă fără să scoată o vorbă: „Ai cântat cu foc, ne-ai dat pe spate!”

Ana Suruniuc, rockerița care a rupt scena la Vocea României 2024! I se spune „Vrăjitoarea”, iar Tudor Chirilă a reușit s-o convingă fără să scoată o vorbă: „Ai cântat cu foc, ne-ai dat pe spate!”

Ana Suruniuc, sau Hexxi pentru prieteni, a făcut show total pe scena de la Vocea României 2024 cu piesa „You Shook Me All Night Long” și a întors toate cele patru scaune. Sătul ca toate vocile rock să meargă la Tudor Chirilă, Smiley a apăsat butonul de MUTE, astfel că antrenorul nu a vut voie să țină un discurs.

Gallery

​Asta nu l-a împiedicat pe Tudor Chirilă, care a urcat pe scenă alături de concurentă și a reușit s-o convingă să vină în echipa lui fără să scoată o vorbă.

Smiley:Ești o voce pe care mi-o doresc foarte mult la mine în echipă pentru că nu am așa ceva! Nu înțeleg de ce majoritatea vocilor rock se duc la Chirilă și nu vin la mine. Aș vrea să-mi explici tu”

Theo Rose: „Ai cântat cu foc, ne-ai dat pe spate!”

Irina Rimes: „Vreau să te rog să-mi dai șansa să lucrez cu tine!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Ana Suruniuc de la Vocea României 2024

Ana Suruniuc are 34 de ani, este solist vocal și locuiește în Koln, Germania.

A descoperit muzica încă de la gradinită, iar în copilărie a cântat muzică populară. A terminat liceu de filologie la Târgul Neamț, apoi a absolvit Facultatea de Psihologie-Pedagogie în Iași.

Ana a cântat la multe evenimente în Iași și a început cu muzica folk la festivalurile medievale.

Cântă la chitară de 12 ani. A trecut prin diferite momente mai neplăcute în viata ei, însă muzica a ajutat-o. La vârsta de 21 de ani, Ana-Maria s-a mutat în Germania, după ce un prieten a invitat-o acolo să cânte.

A fost vocal coach și a început să se descurce și să-i placă viața de acolo. A învățat și limba germană și a cunoscut o comunitate de nemți în Germania. Aceștia aveau o hală de evenimente, așa că și-a câștigat banii și din gătit. A gătit pentru 30 de persoane, timp de 8 ani. A reușit pe lângă muzică, să își caștige banii din mai multe job-uri.

După o perioadă a hotărât să facă doar muzică. A reușit să aibă tot ce trebuie ca să facă muzică și să nu apeleze la nimeni.

Ana spune că are un deficit de concentrare, nu se poate controla, are atacuri de panică. Nu vrea să apeleze la niciun ajutor de specialitate, însă face exerciții acasă de respirație ca să se poată controla.

Se consideră o persoană emotivă. Ea spune că muzica pentru ea e energie, viață. Își dorește să devină muzician profesionist în anii următori, să facă totul la alt nivel. I se mai spune “Vrăjitoarea” și vrăjeste oamenii cu muzica ei.

E pasionată de motor, dar nu are permis. Are prieteni care o plimbă cu motorul când are o stare ciudată. Dacă e tristă, se conectează cu natura, merge în parcuri. Iubește să meargă pe munte. Anul acesta a hotărât să vină din Germania la Vocea României, pentru că e o provocare nouă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni