• Emisiuni
  • Vocea României
  • În 2023, Alexandru Ștefan i-a cucerit în unanimitate pe jurații de la Românii au talent, iar acum și-a încercat norocul la Vocea României: „E un vis împlinit că sunt aici!”

În 2023, Alexandru Ștefan i-a cucerit în unanimitate pe jurații de la Românii au talent, iar acum și-a încercat norocul la Vocea României: „E un vis împlinit că sunt aici!”

Alexandru Ștefan are 20 de ani și este din Moara Vlăsiei, județul Ilfov. Se uită din copilărie la Vocea României și a visat să ajungă pe acestă scenă. „Am simțit că este cazul să fac și chestia asta! Am emoții! E un vis împlinit că sunt aici!”, a spus concurentul înainte să urce pe scenă.

Gallery

​Alexandru a cântat piesa Hold Back The River și a convins-o pe Irina Rimes să apese butonul.

Smiley a rămas surprins când l-a văzut pe scenă: „Jack Black! Asemănarea este izbitoare!”.

Irina Rimes: „Suntem pe aceeași undă! Despre ce să mai vorbim! Bine ai venit în echipa mea! Mie mi se pare că ai o voce foarte caldă, care merită o șansă”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Alexandru Ștefan de la Vocea României 2024

Alexandru Ștefan are 20 de ani, este agent de vânzări și locuiește în  Moara Vlăsiei, județul Ilfov.

Alexandru a abordat muzica în mod profesionist acum 5 ani, când s-a apucat de canto. Și-a dorit să cânte de mic, însă părinții nu l-au încurajat și nici susținut până la liceu.

A absolvit un liceu tehnologic, dar nu s-a înscris la nicio facultate pentru că a simțit nevoia unei pauze, mai ales că a fost dat mai devreme la școală. A absolvit liceul cu o diplomă de tehnician veterinar, dar nu își dorește să profeseze în domeniul acesta, poate doar să facă ceva voluntariat.

Mama este cofetar-patiser, tatăl este tinichigiu și mai are un frate mai mare, care este curier. 

Deși nu a dat la facultate, Alexandru a încercat până acum multe job-uri. S-a angajat la 16 ani ca și casier la un hypermarket pentru că voia să fie independent și mai responsabil. A fost agent de vânzări la o companie de telefonie mobile, apoi s-a angajat la un call center.

În prezent, îi ajută financiar și pe părinții lui. Muzica îl ajută să se exprime fără limite și l-a ajutat să își depășească inhibițiile. Pasiunile lui sunt editarea video, programarea și limbile străine

Cea mai mare scenă pe care a cântat a fost cea de la Românii au talent, sezonul 13.

​Nu vrea să își creeze așteptări referitor la participarea la Vocea României, ci își dorește să trăiască această experiență pas cu pas. Tânărul nu vrea să aibă așteptări ca să nu fie dezamăgit.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni