• Emisiuni
  • Vocea României
  • Maria Delureanu i-a convins în ultima clipă pe Tudor Chirilă și echipa Horia Brenciu&Theo Rose: „E neașteptat să vină cineva la Vocea României cu o piesă de genul ăsta!”

Maria Delureanu i-a convins în ultima clipă pe Tudor Chirilă și echipa Horia Brenciu&Theo Rose: „E neașteptat să vină cineva la Vocea României cu o piesă de genul ăsta!”

Maria Delureanu spune că este încurajată de vreo 10 ani să vină la Vocea României, însă până acum nu s-a simțit pregătită. Concurenta a avut o alegere muzicală neașteptată. A cântat „Mil Pasos” și a reușit să întoarcă două scaune pe final.

Gallery

Theo Rose: „E neașteptat ca cineva să vină la Vocea României cu o piesă de genul ăsta, pentru că nu te provoacă foarte mult. Ești deosebită! A fost foarte frumos!”

Tudor Chirilă: „Ai cântat cu foarte multă stare. Pe de altă parte, e nevoie de dinamică într-un parcurs la Vocea României și dacă ai veni în echipa mea, eu aș mi-aș propune. Să vedem unde te duci, cât de sus poți să ajungi! Te vreau în echipa mea!”

Maria l-a ales pe Tudor Chirilă.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Maria Delureanu de la Vocea României 2024

Maria Delureanu are 26 de ani și locuiește în Târgoviște. A crescut într-o familie simplă de la țară, tatăl ei fiind preot, iar mama învățătoare. Maria își amintește cu drag că tatăl ei a fost cel care a ajutat-o cel mai mult să cânte, deoarece și el și-a dorit acest lucru în tinerețe.

A fost înscrisă la Liceul de Arte din Târgoviște. La vârsta de 9 ani a început să studieze chitara la școala de muzică și a continuat până în liceu, iar în liceu a început să studieze și canto clasic. Maria a început să cânte la evenimente private destul de devreme, chiar dacă era mică, pentru că rudele i-au recunoscut imediat talentul și o chemau la evenimente. La 11 ani a cântat la prima nuntă, cea a verișorului ei.

De atunci, Maria a continuat să cânte la nunți și botezuri, dar a avut destul de multe pauze, deoarece nu este neapărat ceea ce își dorește să facă. Ea iubește să cânte, dar în alte locuri și altfel de muzică. Trăiește într-un paradox deoarece iubește să cânte, dar nu muzica populară pe care este nevoită să o cânte la evenimente. Ea vrea să cânte jazz, soul, blues, iar acest lucru a descurajat-o cel mai mult, deoarece știe că acest stil nu este căutat.

De vreo 10 ani e încurajată de oameni să vină la Vocea României, însă mult timp a considerat că nu e încă pregătită.

vo

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni