• Emisiuni
  • Vocea României
  • Melisa Henter a visat mereu să ajungă pe scena de la Vocea României: „Reprezintă elita muzicii în România și desigur că mi-am dorit să fac parte din aceasta”

Melisa Henter a visat mereu să ajungă pe scena de la Vocea României: „Reprezintă elita muzicii în România și desigur că mi-am dorit să fac parte din aceasta”

Melisa Henter are mai multe talente, însă cel mai mult adoră să cânte. „Întotdeauana îmi fac timp pentru muzică”, a spus concurenta care de aproape un an a devenit și mămică.

Gallery

​Și-a dorit mereu să ajungă pe acestă scenă, în fața antrenorilor. „Din punctul meu de vedere, Vocea României reprezintă elita muzicii în România și desigur că mi-am dorit să fac parte din aceasta”, a spus aceasta la testimoniale.

Melissa a pășit încrezătoare pe scenă, acolo unde a cântat piesa „Hallucinate”, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Tudor Chirilă: „N-a fost cea mai fericită seară a ta probabil. Ai un timbru bun, dar nu ai ajuns la toate notele. Cred că și melismele astea și toate serpentinele astea vocale cer un pic mai multă pregătire!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Melisa Henter de la Vocea României 2024

Melisa Henter are 24 de ani, este din București și a terminat Facultatea de Jurnalism. Cântă de la vârsta de 9 ani și a luat cursuri de canto. Părinții ei au susținut-o în tot ceea ce înseamnă această artă.

A participat la mai multe concursuri de muzică, a luat și foarte multe premii. S-a simțit mereu atrasă de muzică, i-a plăcut mereu să cânte, să fie în fața oamenilor și spune că nu are trac pe scenă.

De aproape un an este mămică și spune că viața ei este alta acum. A întrerupt muzica în perioada sarcinii, însă acum e hotărâtă să își continue visul asta frumos.

Spune că de când a devenit mamă, s-a maturizat și face față cu brio vieții de mămică și reușește să își facă timp și pentru ea.

Face sport, e pasionată de arta culinară și spune că nu are regrete până în momentul de față. Visul ei e să reușească să se bucure cât poate de mult de concursul ăsta, de Vocea României. Este cea mai mare provocare de care are parte, pe lângă viața de mamă.

În prezent lucrează la o casă de discuri și compune muzică. Prin piesele ei, își dorește să le transmită oamenilor că pot face tot ce își doresc, indiferent de impedimente, de probleme. Melisa a cântat și pe scene internaționale. Muzica pop, dance și latino o încarcă pozitiv. Se consideră artistă din toate punctele de vedere: cântă, dansează și compune.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni