• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 18 octombrie. Horia Brenciu a avut parte de o surpriză când s-a întors și a văzut-o pe Bianca Bîsceanu: „O știu de câțiva ani! Mă bucur din suflet că ești aici!”

Vocea României 2024, 18 octombrie. Horia Brenciu a avut parte de o surpriză când s-a întors și a văzut-o pe Bianca Bîsceanu: „O știu de câțiva ani! Mă bucur din suflet că ești aici!”

Horia Brenciu a avut o surpriză când a apăsat butonul și și-a văzut una dintre fostele eleve de la academia sa pe scena de la Vocea României 2024. Bianca Bîsceanu are 19 ani, este studentă și la 10 ani a realizat că muzica este viața ei.

Gallery

​Chiar dacă a avut ceva probleme în adolescență cu corzile vocale și a fost la un pas să rămână fără voce, Bianca a trecut peste toate impedimentele și a venit la Vocea României ca să capete și mai multă experiență.

Tânăra a cântat piesa „Gangsta” și i-a convins pe Smiley, Irina Rimes și echipa Horia Brenciu&Theo Rose să apese butonul.

Horia Brenciu: „Ai cântat senzațional! O știu de câțiva ani de zile! Ne-am întâlnit la academia mea și am discutat multe! Mă bucur din suflet că ești aici!”

Irina Rimes: „Te doresc foarte foarte tare! Probabil o să mă bâlbâi, pentru că la mine când inima vorbește, eu nu pot să tac! Te rog din suflet fă-mă fericită, vino în echipa mea!”

Smiley: „Ce pot să-ți spun cu certitudine este că ai haz. Piesa asta nu e o piesă ușoară deloc. Ești genul de voce cu care mi-ar plăcea să lucrez! Și genul de voce pe care mi-ar plăcea să o ascult! Ai un pic din timbrul Rihannei”

Bianca a ales să meargă mai departe în competiție alături de Theo Rose și Horia Brenciu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Bianca Bîsceanu de la Vocea României 2024

Bianca Bîsceanu are 19 ani și este din Buzău. Când avea doar 2 luni a plecat în Spania împreună cu părinții. A locuit acolo până la vârsta de 10 ani, iar pasiunea pentru muzică a descoperit-o la 9 ani. După ce a auzit-o cântând și s-au mutat în România, mama ei i-a propus să meargă la canto.

A dus-o la Școala Populară de Arte din Buzău și a cântat acolo timp de trei ani. A văzut apoi pe Facebook că Horia Brenciu a înființat Academia de Artă și s-a înscris. Așa a ajuns să cânte cu acesta pe scena de la Sala Palatului și își amintește că nu a avut nicio emoție. 

Părinții sunt foarte înțelegători și o sprijină în tot ceea ce își dorește.  Pe lângă cântat, mai are o pasiune. Îi place să gătească și face diferite rețete pentru părinți și fratele ei.

CITEȘTE ȘI:

​Cel mai mare vis al ei este să devină cântăreață sau actriță și își dorește să dea la UNATC. S-a apucat de cursuri de actorie și mai învață și singură acasă. Bianca a participat și la SuperStar România, acolo unde a ajuns până în semifinale. În prezent, Bianca locuiește în București și are o trupă în Buzău cu care cântă la evenimente.

La 14 ani, a trecut printr-un episod neplăcut. Bianca era solista corului și din cauză că și-a suprasolictat vocea a avut sângerări pe corzile vocale. Nu a mai avut voie să cânte o perioadă sau să vorbească.

Pentru că e cea mai de preț comoară a ei, concurenta știe că trebuie să aibă grijă de vocea ei. Pe scenă doar vocea contează, așa că nu e loc de erori, iar FARINGO TUSIV le sare imediat în ajutor concurentilor atunci când au probleme cu vocea.

Când glasul te trădează și te trezești din senin cu un acces de tuse, te poți baza pe FARINGO TUSIV sirop. Nu garantăm că vei cânta precum concurenții care întorc scaune pe bandă rulantă la Vocea României, dar cu siguranță FARINGO TUSIV sirop va contribui la calmarea tusei și la funcṭionarea normală a căilor respiratorii superioare.

FARINGO TUSIV sirop este de mare ajutor şi când te chinuie tusea productivă, dar și când te confrunţi cu tusea uscată sau neproductivă. Nici concurenții de la Vocea României n-ar reuși să impresioneze antrenorii din scaune dacă ar cânta răgușiți de la tusea iritativă. Chiar dacă piesele îi provoacă din punct de vedere vocal, concurenții au un aliat puternic în sezonul rece.

Ce beneficii are FARINGO TUSIV sirop

  • Ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ manifestat la nivelul sistemului respirator;
  • Calmează iritațiile apărute la nivelul căilor respiratorii superioare (nas, gât) și ajută la eliminarea secrețiilor bronșice;
  • Susține funcționarea normală a căilor respiratorii superioare prin fluidificarea secrețiilor și calmarea tusei;
  • Contribuie la adaptarea organismului la schimbările meteorologice sezoniere prin susținerea capacității de autoapărare a organismului;
  • Susține sănătatea sistemului respirator, ajută la fluidificarea secrețiilor bronșice și la eliminarea acestora;
  • Are efect benefic în diverse probleme respiratoria;
  • Susține sănătatea căilor respiratorii și a bronhiilor, ajută la eliminarea secrețiilor bronșice și la ușurarea respirației;
  • Protejează organismul împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni