• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cine este Jorick Bronius, olandezul care a întors toate scaunele la Vocea României 2024: „Asta a fost o interpretare răvășitoare! Nu se întâmplă des să ne calce pragul asemenea voci!”

Cine este Jorick Bronius, olandezul care a întors toate scaunele la Vocea României 2024: „Asta a fost o interpretare răvășitoare! Nu se întâmplă des să ne calce pragul asemenea voci!”

A cântat Iron Sky și a întors toate scaunele de la Vocea României. Jorick Bronius a venit la audiții la insistențele iubitei sale. E într-o relație de 8 ani cu Andreea și locuiesc împreună în Țările de jos. Antrenorii nu au putut decât s-o felicite pe moldoveancă pentru că l-a convins să vină la Vocea României.

Gallery

„S-ar putea ca ea să fie principalul motiv pentru care sunt aici. Ei trebuie să-i mulțumiți”, le-a spus olandezul antrenorilor.

Horia Brenciu: „Toată partitura pe care ai cântat-o! Mai dus într-o lume puțin psihedelică dacă îmi permiți și îți mulțumesc că ai venit aici!”

Irina Rimes: „Ești foarte special! Ești o voce cum încă nu am avut aici la Vocea României și mi-ar plăcea la un moment dat, indiferent de parcursul tău la Vocea României, să îmi dai șansa să lucrez cu tine în studio pentru că am impresia că vocea ta înregistrată ar suna incredibil. Sper să mă alegi pe mine!”

Smiley: „Ești într-adevăr o prezență specială la Vocea României și ai o voce spectaculoasă, foarte dramatică! Mi-aș dori foarte tare să te am în echipă!”

Tudor Chirilă: „Mi-ar plăcea să-mi dai șansa să facem „your journey” aici la Vocea României

Theo Rose: „Asta a fost o interpretare răvășitoare! E o tristețe în vocea ta, dar high class. Nu se întâmplă des să ne calce pragul asemenea voci!”

VEZI ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS ÎN CE ECHIPĂ A ALES JORICK SĂ MEARGĂ

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Jorick Bronius de la Vocea României 2024

Jorick Bronius are 33 de ani, este designer de sunet pentru jocuri la companie și vine din Rotterdam, Olanda. Are o iubită din Republica Moldova, care s-a mutat cu el în Olanda.

A început să cânte ca și toboșar pe la 12 ani. Tatăl lui cântă la flaut și la cimpoi, iar mama cântă la pian și la clarinet. Nu sunt muzicieni de profesie, pentru ei muzica este un hobby. În adolescență a înfințat o trupă cu niște prieteni, iar puțin mai târziu a început cântat într-o orchestra muzică folclorică (cu vocea și cu tobele). A cântat la festivaluri cu diverse grupuri folcloristice. Cântă muzică folclorică sârbească, macedoneană, moldovenească sau românească. În Olanda era o cerere mare de muzică folclorică internațională și de aceea a ales să cânte acest tip de muzică: psychedelic etno house, adică o combinație dintre muzica folclorică și electronică.

Iubita a fost cea care l-a îndemnat să se înscrie la Vocea României. Jorick  vrea să-și găsească identitatea vocală și să crească ca și artist și crede că Vocea României îi poate oferi această șansă.

Deși formatul Vocea există și în Țările de Jos, Jorick simte o conexiune cu antrenorii de la Vocea României. Muzica este limbajul prin care el comunică.

Și-a cunoscut iubita pe internet și sunt de 7 ani împreună. Știe câteva cuvinte în română și crede despre limba română că este melodioasă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni