• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 18 octombrie. Mădălina Deaconeasa a purtat o ie veche de 60 de ani, iar vocea ei i-a dus pe antrenori cu gândul la Loredana: „Curajoasă alegerea!”

Vocea României 2024, 18 octombrie. Mădălina Deaconeasa a purtat o ie veche de 60 de ani, iar vocea ei i-a dus pe antrenori cu gândul la Loredana: „Curajoasă alegerea!”

Mădălina Deaconeasa a purtat o ie veche de 60 de ani, iar vocea ei i-a dus pe antrenori cu gândul la Loredana. Concurenta a cântat piesa „Mama mea e florăreasă” pe scena de la Vocea României.

Gallery

​Chiar dacă nu a reușit să întoarcă niciun scaun, Mădălina a promis că va reveni și la anul.

Smiley: „Curajoasă alegerea! Eu personal nu m-am întors pentru că ai avut niște probleme cu ritmul. Foarte interesantă vocea, foarte interesant timbrul”

Theo Rose: „E ceva în vocea ta ce ne-a dus cu gândul la Loredana, ceea ce este minunat! E un compliment, evident! Am recunoscut în vocea ta influențele muzicii populare! Începutul a fost foarte bun, dar s-a văzut la partea de rap că nu îți e proprie, dar te mai așteptăm oricând”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Mădălina Deaconeasa de la Vocea României 2024

Mădălina are 31 de ani, este din Pitești și lucrează printre altele ca și curier.

Încă din copilărie, Mădălina cânta de dimineața până seara, participând la serbările școlare. A urmat cursurile Liceului de Artă din Pitești și apoi a studiat pedagogia muzicală la facultate.

A avut o copilărie cu foarte multe provocări. Mama ei a fost implicată într-un accident de mașină când Mădălina era mică, accident în urma căruia mama a rămas într-un scaun cu rotile.

Mădălina a rămas să aibă grijă de mama sa, iar situația a fost dificilă și traumatizantă pentru ea. Pentru a scăpa din mediul acela și pentru a-și întreține familia, de la vârsta de 17 ani, Madalina a început să cânte la evenimente.

La 22 de ani, tânăra s-a mutat în București, iar timp de doi ani a lucrat ca asistent medical. După aceasta, a lucrat doi ani în vânzări, apoi s-a angajat la o companie de telefonie. În prezent, lucrează ca și curier la un laborator de analize, transportând probele de la locul recoltării până la laborator. Pe lângă acest job, continuă să cânte la evenimente. Mădălina cânta piese de la fiecare antrenor în parte atunci când participă la evenimente.

Visul ei cel mai mare este ca oamenii să cânte piesele ei împreună cu ea. De 7-8 ani visează să fie pe scena de la Vocea, iar din toamna anului trecut s-a pregătit intens. Concurenta spune că va reveni și la anul dacă nu va întoarce niciun scaun.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni