• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2024, 18 octombrie. Giannis Romanos visează să ajungă la nivelul lui Nikos Vertis și i-a încântat pe antrenori cu o piesă de la Holograf, cântată în greacă: „Mi s-a părut inedit! Eu caut așa ceva! Cum să nu mă întorc?”

Vocea României 2024, 18 octombrie. Giannis Romanos visează să ajungă la nivelul lui Nikos Vertis și i-a încântat pe antrenori cu o piesă de la Holograf, cântată în greacă: „Mi s-a părut inedit! Eu caut așa ceva! Cum să nu mă întorc?”

Giannis Romanos le-a făcut o surpriză inedită antrenorilor de la Vocea României. Concurentul care a locuit mulți ani în Grecia a cântat în limba greacă „Să nu-mi iei niciodată dragostea” de la Holograf.

Gallery

Smiley: „Puteam să facem treabă că mi-am dat seama de timbrul vocal și până în momentul de față nu am auzit un timbru masculin ca al tău. Baritonal, sănătos! Mi-a plăcut! Mi s-a părut inedit! Eu caut așa ceva! Cum să nu mă întorc?”

Giannis merge în echipa Smiley.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Giannis Romanos de la Vocea României 2024

Giannis are 38 de ani și este solist vocal. S-a născut în România, dar la vârsta de 1 an a plecat în Grecia, unde a locuit până la 27 de ani. S-a întors în țara natală, în timp ce mama și sora lui au rămas pe meleagurile elene. Mama lui este româncă, iar tatăl este pe jumătate grec.

A început să cânte prin clasa a II-a și a făcut cursuri de canto și de chitară. A terminat liceul și a dat la Facultatea Automatică, din Grecia, iar de profesie este inginer. În paralel cu facultatea a fost selectat prin audiție și a început să cânte în deschidearea show-urilor într-un Buzukia  Asta l-a ajutat să se dezvolte și să capete experiență în domeniul muzical. A continuat asta până a terminat facultatea.

În 2006 a participat la un festival național grecesc și a câștigat premiul de Interpretare.

După ce a terminat facultatea, s-a întors în România ca să facă practică ca și inginer, a lucrat la o firmă și a început să cânte muzică grecească în România.

Acum este manager de producție în industria alimentară și are trupa lui „Greek4U”, cu care cântă la nunți și evenimente.

Pentru el, Vocea României este o provocare și își dorește să devină mai cunoscut.

Își dorește să ajungă la nivelul lui Nikos Vertis. La pensie s-ar vedea locuind pe o plajă, în Grecia.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni