• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cine este Anastasia Sandu de la Vocea României 2024: „Consider că am o voce care trebuie să fie ascultată de milioane de oameni”. Theo Rose o vede finalistă în echipa Tudor Chirilă

Cine este Anastasia Sandu de la Vocea României 2024: „Consider că am o voce care trebuie să fie ascultată de milioane de oameni”. Theo Rose o vede finalistă în echipa Tudor Chirilă

Anastasia Sandu spune că moștenește muzica din familie din moși-strămoși și a avut colaborări cu Vanotek, Vunk, Fly Project sau Puya. Se descrie ca fiind artist, performer și compozitor.

Gallery

​Pe scena de la Vocea României a ales să cânte piesa „The Edge Of Glory” și a reușit să întoarcă trei scaune.

„A venit frumusețea pământului!”, a spus Theo Rose care a recunoscut-o atunci când s-a întors. „Are piese lansate, a colaborat cu alți artiști”, le-a spus antrenoarea colegilor.

Smiley: „E prima oară când te aud cântând așa ceva! Sunt profund impresionat. Ai cântat de parcă acum a început ziua! Ai cântat atât de proaspăt, atât de plin de viață! Am simțit primul să mă întorc și mi-aș dori să-mi dai ocazia să lucrez cu tine!”

Theo Rose: „Ai foarte multe de arătat în sezonul ăsta de Vocea României!”

După ce a ascultat discursurile antrenorilor care s-au întors la vocea ei, Anastasia a decis să meargă mai departe în echipa Tudor Chirilă.

„Eu cred că ea este finalista din echipa Tudor, dar mai bine să nu-i zicem lui ce poate, că poate o furăm”, a spus Theo Rose după ce concurenta a făcut alegerea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală, doar pe VOYO. Următoarea ediție, în avans cu 7 zile pe VOYO.

Cine este Anastasia Sandu de la Vocea României 2024

Anastasia Sandu are 33 de ani, este solist vocal și locuiește în București. A terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice, dar nu a făcut nimic pe partea de comunicare.

Cântă de la vârsta de 4-5 ani și își amintește că bunica ei obișnuia să îi cânte foarte frumos încă de când era în leagăn. În clasa a VI-a cântat prima dată pe o scenă, o piesă din repertoriul Andrei, la un concurs din cadrul școlii. De atunci, a cântat cu orice ocazie, inclusiv la concursurile de miss, din facultate, la care a participat doar pentru că erau probe de talent și putea să cânte.

S-a mutat la București și a început să lucreze într-un studio, ca și song writer, la Vanotek. A cântat și a scos piese alături de Puya. A colaborat și cu Vunk și Fly Project. A fost și MC, a cântat prin multe cluburi din țară, dar și pe afară, la evenimente private.

Spune că muzica ei se evidențiază prin nonconformism și sensibilitate și vrea ca muzica ei să rămână și atunci când ea nu o să mai fie. Își dorește să le dea o stare bună oamenilor, să le transmită emoții autentice. Anastasia și-ar dori să facă parte dintr-un proiect care să dezvolte o școală de muzică nonconformistă, ca cele de afară.

A venit la Vocea României pentru că vrea să facă tot ce-i stă în putere ca să fie ascultată și pentru că ea crede ca are o voce care merită să fie ascultată de milioane de oameni.

„Consider că am o voce care trebuie să fie ascultată de milioane de oameni”, a spus Anastasia.

Spune despre ea că este un artist versatile și îi place să cânte aproape orice. Dacă ar câștiga Vocea României, asta i-ar da și mai multă încredere în ea și ar înființa o școală pentru artiști, pentru că, spune ea, pe piață nu există o școală care să te învețe ce înseamnă să fii artist.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni