(P) Dă freshness-ul mai tare la Vocea României alături de Sconcsi

Un nou sezon Vocea României a început în această toamnă. În fiecare vineri, de la 20:30, la PRO TV și, în același timp, pe VOYO, te așteaptă concurenți cu voci senzaționale. Sunt pregătiți să urce pe scenă și să scrie istorie anul acesta, iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley sunt gata să apese butonul și să se lupte pentru cei care îi vor uimi.

În culise sunt emoții mari, chiar dacă rudele și prietenii le sunt alături. Cei care urcă pe scenă își pun sufletul în prestația pe care o au. Chiar dacă știu că în acest concurs DOAR VOCEA CONTEAZĂ, unii se gândesc și la imaginea lor. Pentru un plus de încredere, în culise îi așteaptă cel mai nostim partener al showului. Este Sconsi, mascota Old Spice. El e un sconcs mai special, pentru că a învățat cum să nu mai miroasă urât. Cum? Cu ajutorul Old Spice. Ce-i drept, nu chiar singur. A avut și el antrenorii lui, care l-au învățătat că atunci când tragi tare ca să câștigi, trebuie să ai grijă să nu începi să miroși urât. Pentru asta e perfect Old Spice. Odată ce a reușit asta, o lume întreagă s-a deschis în fața lui. Toți au început să-l îndrăgească. Chiar i-au dat și un nume drăguț – Sconcsi. Iar acum, Sconcsul ăsta a vrut să vină la Vocea ca să dea volumul mai tare la prospeține. A aflat că și aici sunt momente mai tensionate, când e nevoie de niște freshness în plus.

În ediția din 27 septembrie, Vocea României a adus pe scenă tineri de 16, 17 și 18 ani, care au reușit să-i suprindă cu vocile lor pe antrenori. Oleg Spînu, Briana Vîlcu și Andra Argișanu au făcut show, demonstrând că sunt adevărați luptători. Cu siguranță, mascota noastră le-a purtat noroc. Sconcsi este mereu alături de tinerii talentați. Sevila Iriș a fost una dintre participantele care a provocat discuții serioase între antrenori. Tânăra a întors toate scaunele și a demonstrat că perseverența și dorința sunt puncte cheie atunci când vrei să-ți urmezi visul: „De foarte mulți ani vin la Vocea României, doar că nu treceam nici măcar până în blind-uri, a spus ea.

 Old Spice dă freshnessul mai tare la Vocea României!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni